Hey, Muchy

Temat dostępny też na forum: Hey, Muchy
BILETÓW BRAKKoniec roku będzie dla Hey’a bardzo gorący – przed nimi premiera wyjątkowego albumu koncertowego i trasa związana z 15-leciem działalności artystycznej.Album, o którym mowa, to oczywiście „Hey MTV Unplugged” – materiał z koncertu, który odbył się 10 września w warszawskim Teatrze Roma. Hey to – po Kayah – drugi polski artysta, który został ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cena

Cena biletu...pozostawia wiele do życzenia.

Dobra cena za dobry zespół !

cena...

Cena dobra- nie przyjdzie za dużo harcerzy. ;-)

ceny

Hey to zespół zgrany trąbka, pomkpa i organy...
Można ich obejrzeć na festynie za darmochę, nie mają klasy jak cały polski szołbiz...Ale cóż takie polskie realia...
Bez kaski nie ma sztuki...Cena? W Ucho grał jakiś czas temu Royal Crow Rew... (legenda swing), Peter And The Test Tube Babes (legenda 3 fali Punk Rocka), Psychic TV (absolutny total), Alien Sex Fiend (kto zna ten wie) i bilety po 50- 60 pln...Polska gwiazda kasuje 3/4 ceny...młodzież i tak przyjdzie, nawet za 50 pln...Można?...Można...Tylko po co...Na Jarmarku albo GSM pewnie też zagrają, w kółko to samo...Nic nowego za coraz większe pieniądze...Hmmm...Życie w Wawie tanie nie jest a i pokazać się trzeba...Wydać płytkę za 60 pln w sklepie...Jesteśmy przecież gwiazdami...Małego zachmurzongo, polskiego szołbizu...Tylko pozazdrościć...

no ja nie widzialem np. plyt Hey za 60 zl . w sklepie ani innych polskich wykonawcow za taka sume :)

buractwo

Trzydzieści parę złotych za bilet to nie jest wygurowana cena. Zastanówcie się ile z tego dostaje zespół. Do podziału. Poza tym w dzisiejszych czasach, gdy tylko co dziesiąta płyta zespołu kupiona jest legalnie, reszta ukradziona w taki lub inny sposób, nic innego zrobić jak zarabiać na koncertach. Pomyślcie o tym.

zakup biletu

Mam pytanie, dlaczego bilety można nabyć tylko na terenie Gdyni i Wejherowa?? Co z Gdańskiem??

MUCHY!

Cena może i jest wysoka, ale zważcie na to, że zagrają dwa zespoły. Hey to już gwiazda naszej sceny rockowej, a Muchy dopiero co wydali debiutancki album, i to jaki!!! Poza tym, zagrali jako support przed wystepem Editors w Warszawie. To o czymś świadczy! Jest w nich potencjal, graja na prawde dobra muzyke, wiec nie ma co żałować wydanych pieniedzy - przecież idą na pożądny kawałek muzyki!!

w gdańsku juz nie ma biletow , sprzedane :/ w gdyni jeszcze sa ,sam musialem jechac i zakupic :/ ale mam :D:D

TRAGEDIA

Kto na to chodzi !!! Grają wkółko to samo

Daru

taki syf za taka kase ? nie dziekuje ;)

jak nie lubicie to wyjazd zamiast zasmiecac tutaj :] won na techno party ! :D

Cena

Tydzień temu 26 listopada też w Uchu grał Closterkeller, Via Alia, Naamah. Cena biletu w przedsprzedaży była 23 zł. A przecież Closterkeller jest starszą gwiazdą niż Hey. Mimo, że do podziału kasy z koncertu było więcej osób (3 zespoły + techniczni każdego z zesp.) to jednak mieli bilet 10 zł tańszy. Czyli, że można ?

Korekta

Sory, napisałem że 10 zł tańszy a powinno być 9 zł.

mam do sprzedania 2 bilety

na piatkowy konert Hey. Cena 34,30 za sztuke. tak kupilam przez ticket online. Jesli chcesz kupic zostaw tu wiadomosc i namiar na siebie.

Jeśli oferta sprzedaży biletów nadal aktualna napisz na maila lobuz666@wp.pl. Raczej jestem zainteresowany.

Sprzedam bilet

7.12 UCHO - koncert Hey'a . 34zł. (zainteresowanych prosze o zostawienie tu wiadomosci z mailem zwrotnym)

MUCHY MUCHY MUCHY!!!!

A ja wydam tą kasę i pójdę, bo będą MUCHY. Kupiłam w zeszłym tygodniu ich płytę TERROROMANS. Tego samego dnia kupiłam też Hey Unplugged. Dla mnie TERROROMANS to płyta roku. Nie mogę się od niej oderwać! Unplugged takie sobie- po zapowiedziach spodziewałam się czegoś więcej, ale jest OK :) Do zobaczenia w piątek
****** MUCHY MUCHY MUCHY******

zainteresowana biletami!!

Prosze o kontak w sprawie biletu na piątkowy koncert Hey. 0 509 154 914

SZUKAM 2 BILETOW!!!

Czy to jeszcze mozliwe?? ola.wolkowycka7@gmail.com lub 503027787 Blagam piszcie jesli mozecie mi pomoc!!

Jeśli ktoś chce sprzedać 2 lub nawet 4 bilety proszę o wysłanie maila na adres lobuz666@wp.pl i pozostawienie tam danych kontaktowych. Na pewno oddzwonię.

lobuz666@wp.pl

ja wysylalam do ciebie 2 razy wiadomosc i wrocily. moje bilety sa juz sprzedane.

ola.wolkowycka7@gmail.com

cuda czasem sie zdarzaja. czy tobie sie przydarzyl? :d

2 bilety KUPIE PILNIE

prosze o kontakt na maila: dioptr@o2.pl

prosto z ucha

Bilety jeszcze są. w Uchu. W Cyganerii nie ma, w Gemini też nie ma, w COMA też już się skończyły. Tak na oko to jeszcze dwie godziny temu było 30 biletów.

a ona ciągle wygląda

jakby była naćpana.

KUPIE BILET

proszę o jak najszybszy kontakt na maila: darkness87 o2.pl

bilety

witam !!
Jak masz człowieku na zbyciu dwa bilety na hey to ja chętnie gg 1772762

weirdo

Skoro są w Uchu to po co te błagania ?

bilety

Nie wiem czemu tamten adres lobuz666@wp.pl nie działa... Jeśli ktoś chce sprzedać 2 bilety proszę o kontakt na father_gks@wp.pl/

Z góry dzięki

...:::: MUCHY MUCHY MUCHY ::::....

HAAAA JUŻ W PIĄTEK MUUUUCHY!!!!!!!
Pierwszy raz Was zobacze na ŻYWO :)
Polecam wszystkim płytę JEST REWELACYJNA!!!!!!

najważniejszy dzień

a w piątek MALEO w Kwadracie! Weekend jak złoto :)

popraweczka

Maleo- Nie w piątek tylko w niedziele SORRY :)
(patrz kom. niżej)
:)

kupie 2 bilety na Hey

kupie 2 bilety na piątkowy koncert Hey.
prosze o kontakt 785950990.

Billety na hey

Kupię bilet (lub dwa) na hey.
Tel.:602247920

kupie bilety!!

kupie 2 bilety na hey do ucha, 1 tez moze byc, dobrze zaplace. prosze o kontakt gg:6463549 badz mail lucy_6@tlen.pl

bilety

w uchu nie ma juz biletow. :((:((
jesli ktos ma jakies na zbyciu to prosze o kontakt gg 1945412 lub 8640570,

Bilety

Bilety można również kupić w Gdańsku. Wczoraj jeszcze były ;-)- Kolporter II p. w Manhattanie

bilety

Jeszcze dziś (około 13) bilety (34 sztuki) były dostępne w Gdańsku w punktach sprzedaży ticketonline. Na www.ticketonline.pl macie adresy tych punktów sprzedaży.

kupie 2, a najlepiej 3 bilety

prosze o kontakt 606 705 259

Zulus

Kupię 5 biletów na Hey, jeżeli ktoś ma jakieś namiary albo co kolwiek proszę dzwonic na 508743771 lub pisac na gg 3771771

Zulus

Kupię 5 biletów na Hey, jeżeli ktoś ma jakieś namiary albo co kolwiek proszę dzwonic na 508743771 lub pisac na gg 3771771

hey muchy w uchu:)

jesli rockowa dziewczyna z gdanska nie bardzo ma
z kim pojsc na ten koncert niechaj sie odezwie. ktos zrezygnowal a samemu jechac mi sie nie chce. jakby co prosze o telefon na 788 435 310 po godz. 18-stej. pozdrawiam fanow energetycznej muzyki

Inne tematy z forum

Tydzień Filmu Niemieckiego 2026 (3 odpowiedzi)

Tydzień Filmu Niemieckiego 2026: kino, które patrzy uważnie Czułość, wrażliwość i moralny...

Alphaville (22 odpowiedzi)

FOREVER YOUNG - ALPHAVILLE w Gdyni Koncert Specjalny z okazji 40 lecia działalności zespołu....

Gdańsk dla Orkiestry 2026 (4 odpowiedzi)

Gdańsk po raz kolejny łączy siły, by wspólnie zagrać w Finale Wielkiej Orkiestry Świątecznej...