Hip hop

A właśnie mam pytanko :Czy ktoś lubi hip hop, tylko amerykański, ja uwilbiam, więc jesli jest ktos kto lubi, chętnie pogadam.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Hip hop

JA lubie rock oczywiście też amerykański. Jak jesteś tolerancyjna wobec słuchaczy innych gatunków muzyki i jesteś otwarta na piekno przesłania w niej zartego. To ja moge pogadać - zawsze warto się dowiedzieć czegoś nowego...

Rock też nie jest zły, jestem tolerancyjną osobą, więc jesli chcesz to pogadamyt napewno:)

Ja kocham hip-hop zza oceanu. Od Eve do Ludacris, przez Busta Rythms, Cam'ron i Missy Eliot, o klasyce nie wspominajac ;-)
Ale nie jestem zadnym skatem, nie mam kroku w kolanie:P

oooooooo cześć!
wiesz , ja też nie mam kroku w kolanach.Uwielbiam hip hop , oczywiście ten zza oceanu, bo ten tutejszy powoduje u mnie niepokój.
Jalk chcesz , to możemy pogadać.Uwielbiam Dr dre, snoop dog,klasyka. ale bardzo oryginalna.Kto tam jeszcze?....LL Coo J,
narazie.
pozdrowienia

Wyslij mi mail'a, jak mi sie spodoba to pogadamy:)

Inne tematy z forum

masaż erotyczny dla kobiety (4 odpowiedzi)

Czy jesteście w stanie polecić kogoś, kto odpłatnie wykonuje taką usługę i jest godny zaufania?...

Czy feromony działają (83 odpowiedzi)

Zastanawiam sie nad kupieniem sobie feromonów. Ogólnie należę do bardziej nieśmiałych osób i...

Żonaci mężczyźni poszukujący "Przyjaciółek" (94 odpowiedzi)

Może mi ktoś przełożyć na babski rozum jak to jest. Jest się w związku kocha się żonę, szanuje...