Hipnoza - dobra na wszystko(?)

Od pewnego czasu interesuje się hipnozą. Tyle mówi się o niej w filmach. Poszukałem w związku z tym informacji w internecie i trafiłem na stronę e-hipnoza.pl

Przeczytałem tam czym jest, jak ją wykorzystywać, nawet sam zacząłem hipnotyzować według przedstawionych tam technik i muszę przyznać, że mi coś wychodziło. Zafascynowało mnie to jeszcze bardziej, bo tak naprawdę to podchodziłem sceptycznie do sprawy, nie wierzyłem, że coś może się udać. Jeszcze się waham, ale może nawet pójdę na kurs organizowany przez tę stronę.

Czy jest jeszcze ktoś w Trójmieście kto interesuje się hipnozą? Jakieś wrażenia? Sugestie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Hipnoza - dobra na wszystko(?)

Rok od napisania posta, ale jak coś się jeszcze interesujesz hipnozą, wrzuć tu jakiś kontakt.

Ja również chciała bym dowiedzieć się czegoś wiecj o hipnozie, a zwłaszcza o odchudzaniu za jej pomocą.

jesteś z Trójmiasta?

Ja się interesuję tym tematem oto kontakt do mnie.
zdecydowany@ojooo.mobi

Inne tematy z forum

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Białe tango (262 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4

Gry planszowe (34 odpowiedzi)

Witam, czy może są wśród Was osoby będące miłośnikami gier planszowych? Jeżeli tak to jakie gry...