Hipnoza

Witam, Mam potworny problem z ktorym sobie nie radze, odwiedzilam juz wielu specjalistow ale po jakims czasie rozkladaja rece i nie sa w stanie mi pomoc. Zaczelam interesowac sie hipnoza. Poczytalam opinie o Rafale Sakowskim, i podejrzanie ma same pozytywne. Z ciekawosci napisalam do niego. Ale jak podal mi cene to spadlam z krzesla.Czy to naprawde az tyle kosztuje? i czy ktos byl u tego pana i pomogl mu naprawde czy to tylko wyciaganie kasy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Hipnoza

Tez sie tum interesowałem i tez podejrzane dla mnie byly sMe pozytywne opinie o nim jak rowniez atak na osoby, ktore pisały, ze seanse im nie pomogły. Dziwi mnie, ze tylu ludzi korzyst, jedna sedja 700 zl, a sam mowi, ze trzeba kilka, kilkanaście. Przez telefon id razu mnie namawiał, gdyby mial tylu klientow, nie musialby byc tak nachalny
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

No ode mnie troche wiecej chciał nawet, i też że kilka seansów trzeba. Nie wiem kurcze, z jednej strony licze że już chyba tylko to by mogło mi pomóc a z drugiej strony to nie małe pieniądze a gwarancji żadnej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To chyba mu interes nie idzie, jak zaproponowal jeszcze wiecej;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Naturalne sposoby na powiększenie biustu (4 odpowiedzi)

Czy orientujecie się może czy są jakieś naturalne sposoby na to aby powiększyć biust? Niestety...

Erekcja problem. Co robić? (9 odpowiedzi)

Nie wiem czemu ale pod czas pieszczot normalnie utrzymuje się wzwód ale jak przychodzi co do...

Swędzenie, łuska i pieczenie czy to łuszczyca skóry głowy? (6 odpowiedzi)

Od ciąży, czyli od 6 lat, mam potworne problemy ze skórą głowy. Swędzenie, łuszczenie, sypiąca...