Histeroskopia-kto to przechodził

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Czy jest tu ktoś, kto mógłby mi odpowiedzieć na kilka pytań?

pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Histeroskopia-kto to przechodził

Ja miałam histeroskopię w zeszłym roku na Dąbrówce, jeśli dam radę spróbuję Ci odpowiedzieć.

hej

Dzięki.A co to za szpital na Dąbrówce? Chodzi o centrum medyczne? Czyli robiłaś to odpłatnie?Ile byłaś na oddziale? W jakim znieczuleniu tam robią? I czy możesz polecić jakiegoś konkretnego lekarza?

pozdrowienia

Przychodnia na Dąbrówce ma szpital jednego dnia, znaczy że jesteś nie dłużej niż dobę. Wcześniej musisz się zarejestrować i spotkać z anestezjologiem. Ja przyjęta byłam przed 8mą, przede mną była jedna dziewczyna. Na zabieg dziewczyny przygotowały mnie (wenflon itd) sprawnie i szybko, ok 9.30 zabieg w krótkim znieczuleniu ogólnym, po 10 byłam spowrotem na sali, kroplóweczka i dospałam jeszcze z godzinę. Gadka szmadka z dziewczynami na sali, rozmowa z lekarzem i wypis. Ok 13 przyjechał po mnie mąż. Ja trafiłam na dr Skweresa (poniedziałek) ale to nie jest jakiś skomplikowany mega zabieg. Przy okazji usunięto mi polipa szyjki, ale zdecydowanie to przeżycie bylo lżejsze dla mnie niż hsg czy pick-up. Nie ma się co bać przebiegu.

ok. dzięki. a ile kosztował taki zabieg?

Też miałam na Dąbrówce wszystko pod każdym względem super, mi robił dr Czech z gamety bo ma z nimi kontrakt i ja nic nie placilam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oj, nie zauważyłam wcześniej. Zabieg miałam tak jak Karolina na nfz, mimo że skierowanie prywatne.

A czy po tym zabiegu i znieczuleniu można samemu wrócić do domu? Poza tym co się robi w przypadku wystąpienia powikłań? Jednym słowem czy do nich czy na Izbę Przyjęć do państwowego szpitala.

Widzę, że powikłań się nie przewiduje.

Inne tematy z forum

Penis opada w trakcie stosunku (5 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Mój problem zaczął się niedawno. Razem z moją partnerką mamy 19 lat i od paru...

Czy tabletki powiększające biust działają? (6 odpowiedzi)

Mam pytanie o tabletki powiększające biust. Czy mogą działać?

Ortopeda luxmed gdańsk (12 odpowiedzi)

Witam! Ma ktoś doświadczenie z którymś z ortopedów w luxmedzie najlepiej w Gdańsku? Z tego co...