Artystyczna Bizuteria (1) A może ktoś chce kupić biżuterię artystyczną prosto od artysty plastyka .... kolcooka Morsy (1) Hej Morsiki, chcialabym sie dowiedziec gdzie i kiedy spotykacie sie w... martaanna Zespół grungowy (1) Zespół grungowy ( gitara i bas ) poszukuje perkusisty, klimaty a la Nirvana,... celtic27
dobre solarium w gdansku? (6) witam, chcialbym sie dowiedziec gdzie w gdansku jest dobre solarium gdzie... Voitec zespół potrzebuje perkusity (1) cześć. chcemy stworzyć nowy skład w ogólnym pojęciu - rockowy. zjechaliśmy... astarot szukamy perkusisty (3) hej lubisz grać? my też... ale no właśnie...przydałby nam się perkusista... zespolik takie jammowanie ; ) (4) szukam ludzi zainteresowanych wspólnym graniem muzyki w klimatach blues,... zgdyni ***praca w ANGLII*** (1) Czy ktos wyjezdzal do Anglii w celach zarobkowych za posrednictwem biura o... Unununium paintball - rozrywka (1) jak ktoś ma ochote pograć w paintball i jest z Gdańska i okolic pisać na... Jano taniec (1) czy jest moze jakis mlody 17-20 mezczyzna dosc ambitny ktory chce zaczac... monika89m SPRZEDAM RÓŻNE KSIĄŻKI - mój spis (1) ----SPRZEDAM KSIĄŻKI-----... aga00 SPRZEDAM RÓŻNE KSIĄŻKI - mój spis (1) ----SPRZEDAM KSIĄŻKI-----... aga00 PROSZE O POMOC!! (2) Prosze Was bardzo o pomoc.Mam 18 lat i moim pragnieniem jest Taniec.Tak... Izabell Wyprawa wekkendowa i nie tylko (2) Zapraszam na wspólną wyprawę dysponuję czasem i autem... jbl sex (7) kiedy najlepiej jest współżyć z facetem, tak żeby miec komfort psychiczny... ??? kto widział sklep INBLU????????????????????????? (6) Szukam sklepu obuwniczego Inblu w Trojmiescie, na stronie oficjalnej jest... tymczas sprzedam nowy metronom Hohnera (2) sprzedam nowy metronom firmy Hohner Kontakt: snickers81@o2.pl snickers sprzedam gitarę (1) Sprzedam gitarę elektrycznoakustyczną Epiphone PR 200DE. Cena 600 zł. ewa:) Pielęgniarki w szpitalu na Zaspie (1) Czy ktoś kiedys miał tą wątpliwą przyjemność tam leżeć? Bo ja tak. Chodzi mi... nowalijka Trojmiejskie forum o ciazy i dzieciach + gielda (1) nowe forum o tematyce ciazowej i dzieciach , porady o wychowaniu, doborze... przyszla mama