Hołdys / Waglewski / Karimski Orchestra

Temat dostępny też na forum: Hołdys / Waglewski / Karimski Orchestra
HOŁDYS / WAGLEWSKI / KARIMSKI ORCHESTRAPrzyjdź na niezwykłe wydarzenie muzyczne, które łączy legendarne postacie polskiej sceny rockowej: Zbigniewa Hołdysa i Wojciecha Waglewskiego. Czterdzieści lat po premierze kultowej płyty I Ching twórcy spotykają się ponownie na scenie, aby zaprezentować swoje niezapomniane utwory w nowej aranżacji Karima Martusewicza.Podczas występu usłyszymy zarówno ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kupić bilet na oglądanie Hołdysa ????

Trzeba mieć coś POrąbane pod kapeluszem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Oczekiwałem na coś wyjątkowego.

Podziwiam obu Panów za dokonania muzyczne, ale ten projekt nic fajniejszego nie wniósł do znanego mi repertuaru. Był to niestety przerost formy nad treścią. Aranżacje tych piosenek, a zwłaszcza z I Ching nie mogą być aż tak rozbudowane w instrumentarium. Trochę osłodziły mi pojedyńcze piosenki...Ja płonę, czy Gazeta... Pomysł wprowadzenia młodych wokalistów, kiedy na scenie są moi idole ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Restaurant Week Jesień 2025 (13 odpowiedzi)

Największe i najpopularniejsze wydarzenie towarzysko-kulinarne w Polsce powróciło w jesiennej...

Rodzinne poranki z Mewą Sopocianką | Dyniowe warsztaty z Mewą Sopocianką (3 odpowiedzi)

Zapraszamy wszystkie dzieci na wyjątkowe jesienne spotkanie z Mewą Sopocianką. Nasza wesoła...

dezydery - Może Za Dużo Myślę Tour (3 odpowiedzi)

Dezydery to pasjonat i samouk, który metodą prób i błędów wypracował unikalny styl, rozpoznawalny...