Homenet to dno i żenada
Od czasu przejęcia mojego osiedla (ul. Diamentowa) przed HomeNet jakość usług spadła wręcz tragicznie. Zabrali mi publiczne IP, za które zapłaciłem, awarie zdarzają się praktycznie codziennie, a przeciętna prędkość łącza spadła o 50% w stosunku do stanu poprzedniego. Kilka miesięcy temu przez ponad cztery tygodnie nie mogłem się doprosić usunięcia awarii (drop pakietów w LAN rzędu 90%).
Oczywiście od prawie dwóch miesięcy to tylko "stan przejściowy", jak gorąco zapewnia miejscowy opiekun sieci, przy czym nie potrafi podać terminu rozwiązania problemów. Od początku sierpnia słyszę tylko kłamstwa typu: "W ciągu kilku dni...".
Dodatkowo drażni fakt, że na swojej stronie ciągle tylko przechwalają się "nową jakością" i "nieograniczoną przepustowością". Odradzam każdemu usługi tej firmy.
Oczywiście od prawie dwóch miesięcy to tylko "stan przejściowy", jak gorąco zapewnia miejscowy opiekun sieci, przy czym nie potrafi podać terminu rozwiązania problemów. Od początku sierpnia słyszę tylko kłamstwa typu: "W ciągu kilku dni...".
Dodatkowo drażni fakt, że na swojej stronie ciągle tylko przechwalają się "nową jakością" i "nieograniczoną przepustowością". Odradzam każdemu usługi tej firmy.