polecam (3) Witam miałam okazję dokonać przeglądu samochodu na zmianie P. Tadeusza- ze... Zadowolony klient Serwis niebezpieczny dla klienta (1) Oddałem auto do serwisu dnia 27.03.2013 celem wykonania wszystkich czynności... A. Matela PERFEKCYJNY SALON!!!! (4) SZYBKO MIŁO FACHOWO TANIO PROFESIONALNIE,POLECAM INNYM WŁASCICIELOM... BOGDAN
Polecam serwis i dział części (1) Serwisowałem tam dwa samochody kilkuletnie, za każdym razem byłem bardzo... Rado polmozbyt (2) witam, odwiedziłem tą stację z przymusu, szczerze niepolecam... drogo i syf,... Hania brak kompetencji, (6) Przy wymianie żarówek XENONOWYCH do HONDA FR-V dają najtańszy towar w postaci... Mariusz brak kompetencji (1) Kupno części zapasowych to droga przez mękę. Brak podstawowej wiedzy,... Henryk SERWIS PRIMA SORT (1) ZMIENIŁEM SERWIS Z GDANSKA ... NA SERWIS SOPOCKI.POWODEM ZMIANY BYŁA... TAJNY0 PORAŻKA (1) ZDECYDOWANIE ODRADZAM TEN SERWIS!!!! OBSŁUGA OPRYSKLIWA I WULGARNA!!!!!!!!!... KAMILSOPOT serwis do bani niepolecam (1) przyjechalem hondom na diagnoze po wyswietleniu sie kontrolki silnika po... kolowrotek Skandal!!! (1) Serwis to kompletna pomyłka. Podejście do klienta skandaliczne. W trakcie... M Polecam ten serwis. (1) Miła obsługa.Mechanicy wiedzą co robią dobrze wykonują swoją prace , ceny w... Wiesiek POLECAM!! (1) Byłam ostatnio w tym servisie,na przegladzie i drobnych... CHANIA24 super servis!!!!!poleca szczerze,nie wierzecie w te bzdury ze jest zły!!!! (1) Byłem ostatnio w tym servisie,wymieniałem rozrząd,amorki i wachacz,wszystko... BOGDAN ZASPA Serwis - całkiem do rzeczy (1) 1) Wymiana sondy lambda - lojalnie poinformowali mnie że zamienniki nie będą... MD Brak kompetencji, nie zasługuje na autoryzację Hondy! (1) Zgłosiłem się na wymianę paska rozrządu w starej Hondzie. Cena okazała się... Maciek Bardzo dobre podejście do klienta. (1) Tanio i dobrze.Doradzą , a nie tak jak u konkurencji tylko zdzierają.Sam... MAX Bardzo słaby !!!!! (1) Jeździłem różnymi samochodami i korzystałem z serwisów różnych marek, ale... WW