Horns Gdynia

Restauracje

Gdynia, Antoniego Abrahama 26

Marysia i Maciej - ocena (1) Profesjonalna obsługa, genialne burgery i pyszne drinki. Polecamy Marysia i Maciej Tores - ocena (1) Ulubiona restauracja z pysznym jedzeniem i ogromnym wyborem whisky. Polecam Tores Jules - ocena (1) Świetna obsługa i pyszne jedzonko Jules
Aleksandra pietrzak - ocena (1) Super restauracja,miła obsługa,skrzydełka palce lizać.Polecam z całego serca Aleksandra pietrzak Polski Obama - ocena (1) Na pewno tam jeszcze wrócę ! Polecam ! Polski Obama - ocena (1) Przemiła obsługa, atmosfera super, polecam te miejsce z całego serca Sergio minelki - ocena (1) Polecam, top!!!! Sergio minelki Tomaszek - ocena (1) Wszystko świeże i pyszne, nie oszczędzają na jakości produktów, jednym słowem... Tomaszek Kuba - ocena (1) Bardzo dobra restauracja z amerykańskim jedzeniem, burgery bardzo dobre... Kuba Grzegorz - ocena (1) Bardzo smacznie i miła obsługa Grzegorz Mikołaj Ragajczak - ocena (1) Czysto, profesjonalna obsługa, jedzenie przep6szme i fajny klimacik w środku.... Mikołaj Ragajczak Dawid - ocena (1) Świetna obsługa i pyszne jedzenie. Polecam! Dawid A - ocena (1) Przepyszne jedzonko, świetny wystrój i atmosfera oraz przemiła obsługa!... A Martin - ocena (1) Najlepsze burgery! Świetny wybór whisky i przemiła obsługa :) Martin Vee - ocena (1) Pyszna zupka meksykańska i rewelka tatar z bawety! Bardzo miła i wyluzowana... Vee Dominik - ocena (1) Kiedy wylądowałem w Horns Gdynia - House of Whisky & Food, moje zmysły od... Dominik Kiss - ocena (1) Super jedzenie, klimat z dzikiego zachodu i drinki zniewalające Kiss Paulina - ocena (1) Przyjemna atmosfera, świetna muzyka i miła obsługa. Jedzenie pyszne i ładnie... Paulina Tedi - ocena (1) Byłem na kolacji ze znajomymi i śmiało mogę powiedzieć, że to najlepsza... Tedi Michał S. - ocena (1) Bardzo dobre burgery i pizza Michał S.