Hostessy

Witam serdecznie
Czy możecie polecić jakieś agencje gdzie można złapać dodatkową pracę np. jako hostessa? Na przykład że będą wysyłali mi maila z ofertami pracy a jak będzie mi odpowiadać termin to wysyłam zgłoszenie. Albo coś w tym rodzaju.

Dzięki bardzo za odpowiedź ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Hostessy

Muehehehe :] I myślisz, że wyślą do ciebie propozycję i będą czekać aż łaskawie się zdecydujesz? No proszę, kim Ty jesteś? Naomi Campbell? To Ty masz być dyspozycyjna! Nawet "celebryci" to wiedzą.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Niestety nie mam namiarów. Ale kiedyś moja koleżanka była zapisana do tego typu bazy i dostawała mailem informacje o różnych akcjach - jeśli była zainteresowana, to mogła przyjąć zlecenie.
Więc, jak najbardziej jest możliwe, żeby wysłali propozycję. I będą czekać, aż ktoś wyrazi chęć podjęcia się zlecenia.. Co w tym dziwnego? To tak jak ogłoszenie o wolnym stanowisku pracy, tyle, że skierowane do konkretnych osób.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kim jest? Atrakcyjną dziewczyną, która chce pracować i zarabiać. Proste.
Ja jestem w Agencji DNA - polecam. Dostajesz na maila propozycje pracy, atrakcyjne wynagrodzenie. Powodzenia życzę :)

Anonim Ty zacznij czytac ze zrozumienien a jak czegos nie rozumiesz to nalezy sie zapytac. Ty co jestes ze oceniasz nie wiedzac o co chodzi? To ja Ci wyjasnie skoro masz problem. Jest sobie agencja X, wysylasz do nich CV jak i tysiace innych osob i jezeli znajdziesz sie w ich bazie danych tak jak rowniez tysiac innych osob to oni do tych osob co maja w bazie wysylaja oferty pracy i jesli jest sie zainteresowanym to sie odpowiada tak jak i te kilka osob ktore dostaly ta oferte a dana agencja decyduje kogo przyjmuje do danej akcji po jakims wyznaczonym czasie. Mam nadzieje ze Ci dosc dokladnie wytlumaczylam.

Raz jeszcze polecam DNA.
Zarejestruj się i czekaj na propozycje pracy.

albo ewesa.pl
tam czesto cos przychodzi tylko sie zarejstruj
albo wejdz na promotion.pl i tam jestr nr do magdy tylko w kazdy wt musisz sama sie pytac o prtomocje a czesto trez maja
lub pmt.pl
duzo jest

a mówi Wam coś agencja SENT5A?

SENTA *

http://www.Strefa-Hostess.pl
tylko tam musisz opłacic przelewem zeby byc wogole widoczna i co jakis czas dostajesz emaila z oferta pracy

ależ wy jesteście słodko naiwne :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dlaczego naiwne? Jak nie wiesz, to się nie wypowiadaj. Praca w agencji tak właśnie wygląda. Wysyłają mailem zapisanym dziewczynom ofertę. Chętne zgłaszają swoją kandydaturę. Potem ich portfolio i CV trafia do danego klienta agencji (dla którego hostessa będzie pracować) i on sobie wybiera te, które chce.
Podsumowując - możesz ubiegać się o wiele akcji, ale czy cię wybiorą.. ;) różnie bywa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oprócz typowych agencji hostessowych powinnaś się też zainteresować takim działem jak merchendising, oni w takich agencjach także potrzebują ludzi na promocję.

Jak się tak zatrudniać, to tylko w agencji ugruntowanej na rynku. Inne mogą nie płacić.

Możesz sprawdzić ofertę tej agencji: http://essentialmodels.pl/ . Działa na terenie Warszawy i ma już bardzo duże doświadczenie na rynku. Wystarczy jak wyślesz formularz zgłoszeniowy na casting. Możesz też obejrzeć zdjęcia hostess i hostmenów, którzy u nich już pracują.

Cześć, jeśli rozglądasz się za pracą, to mogę polecić hostessowanie. Sama kiedyś zaczynałam od https://hostessy-agencja.pl/praca/ i było super. Świetna opcja, szczególnie na start.

Siema, jeśli organizujesz jakieś wydarzenie i szukasz hostess, to polecam https://hostessy-agencja.pl/oferta-hostessy-event/. Profesjonalizm i świetny kontakt z klientem. Nie będziesz zawiedziony!

Inne tematy z forum

fundacja fly (48 odpowiedzi)

Zauważyłam ogłoszenia dotyczące pracy w tej fundacji na tym portalu - zdecydowanie odradzam! PIP...

jak znaleźć pracę bez znajomośći???? (61 odpowiedzi)

nie mam pojęcia juz co robić.....skonczyłam studia...nie mam doswiadczenia...ale też nie mam go...

poszukiwania pracy..na jakich stronach jej szukacie? (66 odpowiedzi)

na początek prośba do Admina. o nie kasowanie mojego wpisu,, Pisze tu bo na forum praca mało...