Hotel ORLE informacje

Witam, chciałbym dowiedzieć się cokolwiek na temat pracy w hotelu ORLE. (atmosfera, układy oraz wypłacalność) Kwestie finansowe pomijam ponieważ to jest już sprawa, którą się uzgadnia wedle stanowiska.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Hotel ORLE informacje

a pod tym samym wątkiem nie da rady?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wskaż mi, który masz na myśli. Jak zwykle.. wypowiem się aby nawet bez sensu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

najlepiej zrobisz jak popracujesz i będziesz miał swoje zdanie, na takich anonimowych forach nigdy nie zdobędziesz rzetelnej oceny .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Da mi to jednak jakieś info, których nie powie mi pracodawca. Wiele jest przypadków na tym forum, że informacje są jak najbardziej rzetelne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

:-) przepraszam, wydawało mi się, że ten temat nie tak dawno był na forum
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Forum staje się jednak mało rzetelne w przypadku modnego u nas w kraju zjawiska pod tytułem "nie znam się, ale się wypowiem" :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Firma rodzinna, wiecej rządzących niz pracownikow. Zawsze znajda "cos" zeby sie doczepic. Duzo nie zarobisz...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miałem kiedyś (ok. trzech lat temu przed przeprowadzką) sąsiada z bloku, który tam pracował chyba jako handlowiec od gastronomii (na pewno praca jego była wyłącznie w terenie). Jego służbowym autem było wówczas kilkuletnie Seicento z dużym przebiegiem. To już dużo mówiło o tej firmie. Sąsiad narzekał na zarobki i przyznawał, że nie ma czasu wolnego, bo dorabia w cateringu w innej firmie. Atmosfera pracy wg. niego była do wytrzymania, ale jak np. auto firmowe się psuło to musiał je już naprawiać z własnej kieszeni. Tuż przed wyprowadzką zakończył z tą firmą współpracę, bo miał uzbierane tyle, że mógł rozpocząć własną działalność (zaopatrzenie gastronomii / catering tylko na imprezy okolicznościowe). Podobno był na tyle dobrym fachowcem, że szef Hotelu chciał go zatrzymać obietnicą umowy o pracę (wcześniej harował 9-12 h dziennie na zleceniu) i nowym dostawczakiem (roczne Renault Traffic).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

PRACA SEZONOWA ZA GRANICĄ (30 odpowiedzi)

Cześć, intersuje mnie praca za granicą. Zbieranie owoców lub warzyw. Gdzie najlepiej szukać...

Wyjazd za granicę za pośrednictwem agencji pracy (3 odpowiedzi)

Szukam sprawdzonej agencji żeby wyjechać za granicę do pracy .myślałam o holandii,anglii . praca...