Hotel Otomin

Czy ktoś może coś powiedzieć o pracy w tym miejscu?
Ich ogłoszenie pokazuje się już kolejny raz.
Byłam na rozmowie, ale widocznie im nie odpowiadałam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Hotel Otomin

hotel otomin szukaja taniej sily roboczej najlepiej na czarno.niezatrudnili cie widocznie bylas za madra wybieraja bardziej glupich,glupszymi da sie bardziej manipulowac.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 4

tez byłam na rozmowie i mimo ze blisko mieszkam nieodezwali sie sprawdzali tez moje umiejetnosci jezykowe ktore rowniez zdałam no ale widac oczekuja czegos zupełnie innego;// szkoda czasu
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 4

A dlaczego myślicie że takie świetne jesteście??? Umiejętności językowe widocznie były słabe a miejsce zamieszkania nie zawsze jest argumentem do zatrudnienia.Chyba musisz być bardzo rozżalona że takie rzeczy wypisujesz... Wydaje mi się że właśnie szukają inteligentnych i się nie łapiesz...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 35

Jeśli chodziłoby o inny hotel, może przyznałabym Ci rację, ale nie w tym przypadku. Moja siostra tam pracowała. Pracodawca to nowobogacki kretyn, który sam zadłużony jest po uszy a uważa się za nie wiadomo kogo. Przyprowadza co rusz znajomych, by pochwalić się swoim lichym interesem. Wynagrodzenie potrafi wypłacić z 2-miesięcznym opóźnieniem, bo nie ma pieniędzy albo płaci na raty- po 200-300 zł. Tacy ludzie jak on w ogóle nie powinni istnieć na rynku pracy.
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 5

To ciekawe bo ja tam też pracowałam i nie uważam żeby ktokolwiek z właścicieli był nowobogacki. Z pensją nigdy nie było problemów a atmosfera w pracy bardzo miła. No jasne że przychodzą znajomi do właścicieli... A dlaczego mieliby nie przychodzić...? Chyba siostra musiała rozstać się w niemiłych okolicznościach skoro takie rzeczy wygaduje... ale tak to jest...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 37

Dlaczego więc zwolniłaś się stamtąd, skoro było tak super? Może to Ty miałaś zbyt niskie kwalifikacje a teraz oczerniasz dziewczyny, które pytają o to miejsce? A może pod Twoim nickiem kryje się szef? :)

Pozdrawiam!
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 4

z tego co piszesz, widać że naprawdę tam nie pracowałaś i najprawdopodobniej jesteś w jakiś sposób spokrewniona z pracodawcami... Pensja na raty - jak komuś to odpowiada + niewypłacone urlopy. Takich właśnie ludzi szukają.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam, jestem pracownikiem w tym hotelu od niedawna , jak narazie nie mam problemu z wynagrodzeniem, a i właścicel wydaje mi sie ok, ale jezeli jest to prawda co piszesz to podaj do siebie tel lub maila chetnie porozawiam z Tobą , bo anonimowo kazdy moze wypisywać różne historie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 34

No proszę, teraz zmieniłaś nick i myślisz, że zwojujesz świat? Piszesz z tego samego IP, co Iwo78 :) Jesteś mało spostrzegawczy/-a, dziecko :)
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 2

buhahah co za klika jak dzieci, nie kłóćmy się a budujmy Polskę i polskość naszą
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

kicha
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dokladnie. Co za "maly kretyn". Nadaje z tego samego nr IP zmieniajac nick'i. Brak slow.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

iwo a moze czarku to pracujesz tam czy jestes bylym pracownikiem bo czegos tu nie kumam a moze jestes szefem hotelu i do tego takim matolem ze niewiesz o tym ze piszesz z tego samego kompa
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 4

podszywanie się pracodawców pod pracowników i pisanie jak to u nich jest super jest żenujące i tylko pokazuje niski poziom tych ludzi i prostotę, jak by było wszystko w pożądku można by się bronić otwarcie :)
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 4

Buahaha tel lub mail

Nie pracuje ani nie pracowałem w tym hotelu ale pare razy tam nocowałem. Tam jest 4 rządzących chyba rodzinka. Nie da się spokojnie zjeść obiadu po cięzkim dniu pracy bo ZAWSZE oni są i te ich płaczące dzieci. Nie mają pracowników tylko osobistą słuzbę. Wazniejsze jest dla nich to zeby to ich obsługiwano a nie klienta. Moze to tylko moje odczucia ale osobiscie nie polecałbym ich jako pracodawców.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Znaczy, że zachowują się jak staropolscy magnaci (w tym złym znaczeniu) ??
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Geslerowa tam była i widać było jak bardzo 'rozgarnięta" jest właścicielka. Radzę obejrzeć odcinek i wyciągnąć wnioski, żenada.Co kilka tygodni od wielu lat poszukują pracowników(czytaj-naiwnych).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gesslerowej tam nie bylo, raczej w Tabunie ;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

TABUN jest O.K., przynajmniej był parę lat temu zimą jak byłem tam gościem. Chyba, że właścicielka się zmieniła.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie znam hotelu ani nie byłam na rozmowie ale jestem rekruterem i jeśli ogłoszenie przewija się co kilka tygodni przez ostatnie 2 lata tzn. że z pracodawcą coś jest nie tak - tak od serca się wypowiem
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

I masz 100% racji. Pracodawca? Nie życzę takiego nikomu. Umowy obiecuje, a potem unika pracownika jak ognia. Jeśli już uda Ci się podpisać umowę to na część etatu. Masz zwolnienie to martw się sam: wysyłaj do ZUSu, wypełniaj dokumenty. Nawet Ci o tym nie powiedzą. Sam się zorientujesz po braku wynagrodzenia. Wypłaty na raty i też trzeba się dopominać z mizernym skutkiem. Wszędzie płacą z opóźnieniem lub wcale. Tylko na swoje "ważne sprawy" pieniądze znajdują. Kłamią w żywe oczy, że jutro, że wypłacili komuś innemu. Pokoje niedogrzane, terminal wiecznie szwankuje, ale martw się sam. Uprawnień nie masz żadnych. Pseudo Szef nawet nie jest współwłaścicielem. Przyjdzie tylko i da Ci jakąś dziwną robotę, żeby Cię zająć. Jest miły, ale za Twoimi plecami tak o Tobie się wypowie, że przykro słuchać. Często daje polecenia działające na szkodę ośrodkowi. Albo będzie Cie unikał jak ognia. Powie moment i wyjedzie. Ma się za fachowca. Chyba od ściemniania, wyśmiewania innych i obmawiania za plecami. I na koniec jedna uwaga! Wiele komentarzy w internecie właściciele umieszczają sami. Co najmniej połowa na Trójmieście jest ich autorstwa.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Oszukany dobrze opisał co tam się dzieje. I tak ujął to delikatnie. Praca tam to tylko strata czasu i nerwów.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

popieram !!! tak tam właśnie jest !!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ostatnio byla tam Perfekcyjna Pani Domu ;) Malgorzata Rozenek ;) z nowym programem "Piekielny Hotel" ;) Jak widac nazwa chyba adekwatna ;)
Wlasciciele jacys dziwni sie wydawali
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciekawe, że na pomoc Hotelom ruszyła postać, która nie ma o tym żadnego pojęcia hahaha

A kto to jest ta Małgorzata Rozenek ?? Ekspert od gastronomii czy jakiś celebryta ? Pytam się, bo w ogóle nie oglądam TVN / TVN 24 z powodów ideowych. Nie oznacza to, że oglądam tylko TV Trwam i słucham Radia Maryja jak pewnie niektórzy z automatu pomyślą. Oglądam TVP, Polsat i TV Republika (głównie filmy i dokumenty). Ogólnie jednak nie przepadam za TV jako spędzaniem czasu wolnego (którego i tak mam mało z powodu pracy o nienormowanym czasie pracy o charakterze zmianowym), same tam nudy, informacyjna obłuda i powtórki. Wolę po prostu Internet, gdzie np. czytam / oglądam wiadomości z niezależnych źródeł.

P.S. Imperium medialne Ojca Dyrektora też nie jest mi znane.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przecież Hotel Otomin nie był nawet hotelem, gdy kręcili program,bo nie przeszedł kategoryzacji. Ciekawe czy Rozenkowa o tym wiedziała.

Inne tematy z forum

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (5 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...

Stres w pracy (38 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...