Hotel Rezydent Sopot

Czy ktoś pracował w tym hotelu, ew. był na rozmowie ? Szukają recepcjonistki. Czy warto tam wysyłać CV ? Podobno prowadzony jest przez mafię, ale jak atmosfera fajna ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Hotel Rezydent Sopot

Daj sobie na luz bo nie warto
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

fgs, coś więcej ? Pracowałaś/eś tam ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moi dwaj znajomi tam pracowali i strasznie narzekali. Duzy stres po 12 godz. na nogach a w nocy jak cos sie dzieje to wszystko na twojej glowie. Jak chcesz to probuj... good luck
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Duzy stres wszystko na twojej głowie....straszne!!!Matko taka praca jak koledzy boja sie odpowiedzialnosci to niech chodniki ida zamiatac..no ludzie nie robcie z siebie i innych leni do pracy oapowiedzialnej i ciekawej.A na takim stanowisku to i tipy sie zdarzaja i dobre dni i mili klieci tez...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

hahaha miałam tam przyjemność troche popracować i było bardzo dobrze :D i jaka mafia co Wy ludzie gadacie za bzdury OMG xD
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

A jak wygląda tam praca pokojowej? Ktoś pracował tam na tym stanowisku?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

no tak to jest na recepcji. nie ma spania i siedzenia na fejsbuczku w nocy, czasami trzeba cos ogarnac.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ogólnie chciałabym się dowiedziec jak teraz wygląda praca w hotelach w Trójmieście, zarobki, możliwośc awansu itp. Pracowałam w recepcji hotelu w Sopocie 3 lata temu i wtedy za ciężką harówkę dostawałyśmy niewiele ponad 1600zł, wiadomo: nocki, zmiany po 12godz. dużo stresu, nie było obijania:)jednak bardzo lubiłam tą pracę i gdyby nie sprawy osobiste na pewno bym się nie zwolniła. Zastanawiam się nad powrotem do branży bo teraz zarabiam więcej, ale nie cierpię swojej pracy... może ktoś powiedzieć coś na ten temat? gdzie poleca a gdzie odwrotnie?

słyszałam kiedys od znajomych, że w Grandzie nie mają lekko i z kasą bardzo kiepsko;/ ale nic dokładniej.
Velaves Władysławowo bardzo dobre warunki pracy - kolezanka sobie chwali. duże obłożenie, stała pensja i dobra prowizja/
Podewils -sama keidys byłam na rozmowie... zarobki ok. 1600zł na początek i wyzysk z człowieka (warunek: praca 6 dni w tyg po 8godz. ale bez nocek, recepcja raz w tygodniu sprząta za pokojową, która ma wówczas wolne i uwaga: podpisanie umowy na rok pracy - jezeli chcesz zwolnic się wczesniej to płacisz równowartość 2 pensji!!!)

i tyle co wiem, pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...