Re: Hotel Rezydent Sopot
~Aelksandra26
(13 lat temu)
Ogólnie chciałabym się dowiedziec jak teraz wygląda praca w hotelach w Trójmieście, zarobki, możliwośc awansu itp. Pracowałam w recepcji hotelu w Sopocie 3 lata temu i wtedy za ciężką harówkę dostawałyśmy niewiele ponad 1600zł, wiadomo: nocki, zmiany po 12godz. dużo stresu, nie było obijania:)jednak bardzo lubiłam tą pracę i gdyby nie sprawy osobiste na pewno bym się nie zwolniła. Zastanawiam się nad powrotem do branży bo teraz zarabiam więcej, ale nie cierpię swojej pracy... może ktoś powiedzieć coś na ten temat? gdzie poleca a gdzie odwrotnie?
słyszałam kiedys od znajomych, że w Grandzie nie mają lekko i z kasą bardzo kiepsko;/ ale nic dokładniej.
Velaves Władysławowo bardzo dobre warunki pracy - kolezanka sobie chwali. duże obłożenie, stała pensja i dobra prowizja/
Podewils -sama keidys byłam na rozmowie... zarobki ok. 1600zł na początek i wyzysk z człowieka (warunek: praca 6 dni w tyg po 8godz. ale bez nocek, recepcja raz w tygodniu sprząta za pokojową, która ma wówczas wolne i uwaga: podpisanie umowy na rok pracy - jezeli chcesz zwolnic się wczesniej to płacisz równowartość 2 pensji!!!)
i tyle co wiem, pozdrawiam!
0
1