Hotel Różany Gaj

Witam. Pracował ktoś tam może? Jestem ciekawa jaki klimat tam panuje, jakie zarobki i czy obawiać się sprzedaży hotelu bez załogi? Mam tam rozmowę o pracę i nie wiem czy ryzykować skoro dowiaduję się, że ma zostać on sprzedany....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Hotel Różany Gaj

Ostrzegam wszystkich przed tym hotelem.Pracowalam tam na czarno,nawet umowy niedostalam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

To dość powszechny "syndrom hotelarstwa i gastronomii". Uczciwą firmę to poznasz po tym, że najczęściej dają papier do podpisu już pierwszego dnia. Bywa,że dzień wcześniej. Umowy zlecenia też powinny być tak samo zawierane, a nie po miesiącu. Ja tak już się nie dam wykolegować. Umowa do podpisu nie dłużej niż do końca 1 dnia pracy i ok. Na drugi dzień przyjść i czekać do godziny. Nie ma, umowy to mnie nie ma...Kiedyś gostek nie dał mi umowy przez ponad 2-tygodnie, było od słowa do słowa pyskówka po czym stwierdził, że....musi mnie zwolnić. Ja na to, że wpierw trzeba mnie zatrudnić, ubrałem się i wyszedłem prosto do PIP. Była umowa z datą wstecz i jego kłopot, bo bez pracownika i na "celowniku".

Witam. Prawdopodobnie jest to powszechny proceder w tym hotelu. Dostala pani wynagrodzenie? Prosze o kontakt na maila amos2121@wp.pl .

Dostalam 600 zl.za 14 dni pracy po 8 godzin.wychodzi 5 zl na godzine.czy ktos slyszal o takiej stawce w tych czasach?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Proszę się zapytać czy znajdą umowę i wyrównanie czy wolą rozmawiać z prawnikiem
jak coś to proszę o informację na priv czy chce pani walczyć z nimi i o jaką kwotę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

PRACA chciec to moc (70 odpowiedzi)

Czesc, calkiem niedawno temat pracy zostal poruszony (zapewne po raz kolejny na forum, nie wiem...

Praca K2 Dystrybucje (34 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

agencja pracy no problem- praca za granica (4 odpowiedzi)

witam :) czy ktos pracował za granica przez agencję NO PROBLEM?