Hura!

Hura!
Mam nowy dom i nowego Pana! Mam nadzieję, że będę tam szczęśliwy. Dziękuję za zainteresowanie moim losem.

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

super

fajnie ze sa ludzie co pomagaja ;)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

;)

Cieszę się,że znalazł się chętny.Mam nadzieję,że nowy właściciel go nie skrzywdzi!!!! Sama bym go wzięła,ale mam już pieska, a mieszkanie jest za małe na dwa:(
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też się cieszę..

że ma nowego właściciela.. jak nie raz widze i internecie co robią z psami to aż serce ściska, że są tacy ludzie którzy krzywdzą zwierzęta w okropny sposób ;/ takich to za jaja bym powiesił!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

piekny piesio

dbaj czlowieku o niego bardz sliczny jest ja kocham zwierzeta ale mam juz psa i kota pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

kto skrzywdził?

Piękny piesio po jego mordce widać że oddany i grzeczny. Co za idiota go skrzywdził?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Strasznie sie ciesze!!!

To cudownie:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super!!!

Ja również się cieszę, że są ludzie, którzy nie są obojętni na los zwierząt.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hura!!

Też się ciesze, ale to nie ten dział!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ty Wampirzyca

a kto cie prosi o komentarze....nie ten dziłl....a właśnie ze ten,tu zostało dane ogłoszenie o porzuceniu pieska i tu ludzie pomogli a osoba chce tym ludziom podziękować....kim ty jesteś ze ciągle piszesz swoje debilne teksty?!wal się na ryło....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ex Tymczasowy własciciel

Chciałbym Wam wszystkim podziękować za zaangażowanie w tą szczytną inicjatywę. Piesek znalazł nowy dom. Ci którzy mieszkają w Gdyni będą może mieli okazję spotkać Collie z młodym chłopakiem i jego tatą na spacerze. Chciałem Was zachęcić do takich działań (sam robiłem to pierwszy raz) bo było jeszcze potencjalnych 3-5 chętnych na przygarnięcie pieska.
Obecny właściciel podpisał zobowiązanie że:
- zapewnienia mu schronienia,
- zapewnienia mu codziennej strawy,
- opiekowania się nim i wyprowadzania na spacery,
- zapewnienie opieki weterynaryjnej,
- godnego traktowania,
- nieodsprzedawania i nieprzekazywania zwierzęcia osobom trzecim w ciągu
następnych 6 m-cy od daty przekazania.
Stan zdrowia i kondycja zwierzęcia jest mi znany.

Będę starał się Go odwiedzić za jakiś czas w nowym domu i sprawdzić jak się czuje.
Ten młody człowiek pokochał Go od pierwszego wejrzenia a On ufnie spojżał mu w oczy więc mam nadzieję, że będą oboje szczęśliwi....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0