Hurtownia Odzieży Sportowej/Gdynia Ulica:Kcyńska

dość często pojawia się ogłoszenie że potrzebują sprzedawce???!!!!
może coś wiecie na temat tej "FIRMY"
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/zatrudnimy-sprzedawce-do-sklepu-z-odzieza-sportowa-ogl4212322.html
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Hurtownia Odzieży Sportowej/Gdynia Ulica:Kcyńska

faktycznie istnieje, dosć długo, dla mnie wygląda jak zwykły sklep i jak ja go mijam to nie widać tam tłumów klientów.

Przykro mi że więcej nie mogę powiedzieć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

haha nie pytaj dlaczego:D az sie uszy trzęsą co tam się dzieje.. nie kompetentci pracodawcy, nie wpyłacajacy wypłaty, szpieguja ile razy wychodzisz do toalety czy punktualnie zamykasz i otwierasz... śmeich na sali a dziewczyny uciekaja tylko pod konei cmeisiaca bo na umowie widnieje ze przed uplywem miesiaca gdy zrezygnuja to nei dostana wyplaty:D
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Witam
Sam pracuję dla tej firmy (w księgowości) i totalną bzdurą jest że taki punkt jest w umowie. Wiem bo sam przygotowuję umowy dla Dziewczyn w sklepie. Tak więc rozbawiło mnie to :D No cóż faktycznie "horrorem" jest jeżeli pracodawca oczekuję żeby otwierać i zamykać sklep na czas. Tragedią jest przecież przyjść do pracy na czas :D Dobra, a tak poważnie to rotacja w sklepie jest częsta, jak to w pracach gdzie zatrudniają się studenci. W tej chwili pracują tam dwie Dziewczyny już w zasadzie na stałe (więc chyba nie jest tak źle), więc jak się znajdzie następna taka osoba to pewnie również będzie pracować na stałe
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Pracowałam na jednym pasażu z dziewczynami z tego sklepu. Michał, ty tego nie widziałeś jak były traktowane. Boję się aż pisać prawdę bo na własne oczy widziałam i na własne uszy słyszałam ( niektórzy chyba nie wiedzą, że są opcje głośnomówiące w telefonie ) jak dziewczyny są traktowane. Całe szczęście że mają normalną pracę teraz i są zadowolone.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

poszukuje prace w hurtownia odziezy sportowej chce tam pracowac prosze dac odpowiec dla mnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum

Terminal Kontenerowy w Gdyni (ten, gdzie parkuje prom Stena). (480 odpowiedzi)

Jeśli ktoś potencjalnie zainteresowany pracą w tym Terminalu (nie mylić z GCT z naprzeciwka),...

Własna gastronomia - czy się kalkuluje? (58 odpowiedzi)

Mam pytanie, głównie do mieszkańców Gdyni: jakie jest Wasze zdanie nt. poprowadzenia własnej...

Ile zajelo Wam znalezienie pracy albo ile juz szukacie:P (59 odpowiedzi)

szukam pracy juz przeszlo miesiac i tak sie zastanawiam, czy ze mnie jest jakas wyjatkowa noga,...