Lizak - ocena (1) Spedycja transportowa wzorowa, pełny kontakt z klientem i profesjonalne obsługa Lizak Anna - ocena (1) Warzywa przyjeżdzają słabej jakości , na dodatek dostawcy bardzo... Anna klient stanisław - ocena (1) WOW!!!! ok jestem pod wrażeniem obsługi klient stanisław
Krzysztof - ocena (1) Mega profesjonalne podejście do klienta Krzysztof Piotr - opinia (1) Dobrze zgrana ekipa. Dali radę przy ostatnim dosyć skomplikowanym zamówieniu. Piotr Kamila - opinia (1) Produkty truflowe- strzał w dziesiątkę! Zamówiłam kilka świeżych trufli na... Kamila M - opinia (1) Dawno nie widziałam takich super ziemniaków i to w cenie lepszej niż w... M Joanna - opinia (1) Doskonała obsługa, szybka dostawa, świeże i świetne jakościowo produkty. Na... Joanna Olga - opinia (1) Niedawno nawiązałam współpracę więc mogę pisać tylko o tym co jest teraz,... Olga Marta - opinia (1) Zamówienia realizowane zgodnie z kalendarzem dostaw dla danego obszaru. Owoce... Marta Anna - opinia (1) Zamówiłam z pewną niepewnością, pierwszy raz taki rodzaj towaru "przez... Anna Janek - opinia (1) Dostarczono mi produkty przeznaczone dla innej osoby. Po interwencji kierowca... Janek Nieśpielaczek - opinia (1) Dzisiaj otrzymałem zamówienie z Gastro Food. Jestem zachwycony jakością... Nieśpielaczek Buba z Gdyni - opinia (1) Wszystko świeże, na czas i bardzo sprawnie Świetna,grzeczna i pomocna obsługa... Buba z Gdyni bośka - opinia (1) realizacja zamówienia w 2 dni, co w obecnej sytuacji epidemii jest dla mnie... bośka Klient - opinia (1) Hurtownia dostarcza owoce i warzywa. Zaskoczyla mnie szybka dostawa - patrzac... Klient yoasiasa - opinia (1) Mimo obecnej sytuacji, zamówienie zostało do mnie dostarczone w mniej niż... yoasiasa Magda - opinia (1) Lilu fruits to firma, ktora oferuje szybka i profesjonalna obsluge wraz z... Magda Gastro food (1) Jestem szefem kuchni, polecam Firmę Gastro food, jest bardzo dobrze... szef kuchni porządny dostawca (1) Polecam firmę do współpracy! Zawsze na czas, świeży porządny produkt, a jak... Chef