Polecam !!! (4) Z czystym sumieniem polecam Lilu Fruits jako dostawcę świeżych owoców i... Izabela Najlepsza hurtownia w mieście (1) Jak dla mnie najlepsza hurtownia w mieście. Nie mam się do czego przyczepić.... Adam Skandal (1) Firma spadla na psy, obsluga fatalna, co chwile slyszy sie co innego,... !
Napój bogów (3) Zrobił furorę w latach 90 w Berlinie. Od pewnego czasu dostępny w Polsce, ale... Michał super (1) bardzo dobre ceny, ogromny wybór i super jakość. Kupuję regularnie i nigdy... Miron Polecam (1) Bardzo rzetelna firma. Polecam wszystkim zadowolony klient Polecam (2) rzetelni, fachowi ,elastyczni , dobry asoryment oraz ceny produktów... dobra restauracja Godni Polecenia (1) Wysoka jakość towaru i sprowadzają wszystkie owoce i warzywa nawet te... Hotel Kuracyjny *** Kosmiczne Oliwki (1) Witam wszystkich ,którzy bedą czytać . Te OLIWKI są KOSMICZNE,wcześniej... Henri Warty polecenia !!! (2) Naprawdę warto poznać ten napój orzeźwiający a jeszcze lepiej go się napić.... Fan club - mate Asortyment niezły ale ceny banduckie i żle traktują klientów (2) Asortyment niezły ale ceny banduckie i żle traktują klientów po przez... Pażdzioch zaopatrywanie w owoce i warzywa (1) bardzo rzetelna firma, konkurencyjne ceny, przywożą towar do klienta pod... lukasz Wszystko ok :) (1) Miła i sprawna obsługa, bogaty asortyment. Karol super goraco polecam (1) obsluga naprawde gadna polecenia asortyment jak najbardziej dobrej jakosci... marta Jedyna firma na pomorzu która tak sprawnie działa! (9) jestem bardzo zadowolony z tej dopiero rozwijającej sie firmy, dotychczas... olek