Hutnicza symfonia

Temat dostępny też na forum: Hutnicza symfonia
Opinie do spektaklu: Hutnicza symfonia.
Theater Titanick (Niemcy)
"Hutnicza symfonia" ("Furnace Symphony")

Czy można wydobyć muzykę ze skarbów ziemi? Czy stal można uzyskać tylko przemocą? Jakie dźwięki wydobywałby hutniczy piec, gdyby zaczął śpiewać? Te pytania zainspirowały Titianicka do stworzenia wizualnej symfonii o metalu, ogniu i dźwięku. Z wysublimowanym humorem łączą surowe, przemysłowe hale, reprezentowane w spektaklu ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dla czego

Dla czego o 22:00 ma się rozpocząć? ja tam mieszkam i ni jak mi wieczorem po ciężkim dniu pracy (12godz.) zachwycać sie hałaśliwą sztuką. Po nad to chciałbym przypomnieć że zawsze jest zastawiony dojazd do ul. Grodza Kamienna gdzie jest tylko jeden jedyny dojazd do budynków i ciągła walka o to żeby przejechać już mi się znudziła! nie można by ten spektakl przenieść gdzieś w rejon Reduty Wilk, który nie jest zamieszkały.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 29

wieśniaku......masz raz na rok kulturalną imprę to się ciesz,że ktoś chciał na twoje zadupie przyjechać i postawić klocka i puścić pawia
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 9

DLACZEGO!

DLACZEGO Polakom zawsze nic nie pasuje?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie generalizuj

Cóz za głeboka osobowaść i piekne, szcześliwe życie.

Nażreć się, do roboty, nażreć i spać, a wszystko czego nie rozumiem opluć i skrytykować :D Na bank przeniosą bo jeden element aspołeczny tego chce :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie fantazjuj

oi tam oi tam

a ja po 12 godzinach mam jeszcze siłę tam przyjechać z Kaszub i nie narzekam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Karnawał zwierząt (5 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Karnawał zwierząt . KARNAWAŁ ZWIERZĄT CAMILLE SAINT-SAËNS BALET Świetna...

Rodzanice (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Rodzanice . RODZANICE wg "KRABOSZEK" Barbary Piórkowskiej O SPEKTAKLU:...

Czarnoksiężnik z Krainy Oz (6 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Czarnoksiężnik z Krainy Oz . Czarnoksiężnik z Krainy Oz na podstawie...