IF opinia
Do tego klubu chodzę już czwarty miesiąc , wcześniej chodziłem na siłownie aquarius ( ale ze względu na korki na suchanino zrezygnowalem z dalekiego dojazdu ) - obsługa, która pracuje w Impuls niczym się nie wyróżnia - tak na dostateczny. Szatnia mała - unikam godzin szczytu , bo nie można się komfortowo przebrać. Prysznice czyste - widzę , że udało się w końcu zadbać o prywatność klientów , bo zamocowano przeszkolone drzwi pod prysznicami - wcześniej nie było nawet zasłonek i czułem się po prostu źle. Także plus za to - lepiej późno niż wcale.
Trenerzy nie interesują się kto jak ćwiczy , czy poprawnie wykonuje ćwiczenia - w sumie dla mnie może ich nie być.
Sprzęt fajny , niestety tylko jedna ławka do wyciskania na płasko - czasem kolejka się tworzy.
Moje ogólne wrażenia są raczej pozytywne - przeszkadza mi najbardziej tłok w szatni , beznadziejna muzyka.
I cena - 209 złotych - uważam, że jest zbyt wysoka.
Czekam bardzo na otwarcie kompleksu sportowego i siłowni w biurowcu Alchemia - to będzie duża konkurencja.
Trenerzy nie interesują się kto jak ćwiczy , czy poprawnie wykonuje ćwiczenia - w sumie dla mnie może ich nie być.
Sprzęt fajny , niestety tylko jedna ławka do wyciskania na płasko - czasem kolejka się tworzy.
Moje ogólne wrażenia są raczej pozytywne - przeszkadza mi najbardziej tłok w szatni , beznadziejna muzyka.
I cena - 209 złotych - uważam, że jest zbyt wysoka.
Czekam bardzo na otwarcie kompleksu sportowego i siłowni w biurowcu Alchemia - to będzie duża konkurencja.