Urząd z duzymi problemami (1) Wcale sie nie dziwię że wiele osób napisało wczesniej że nie mogły sie... Marzena Pani w kancelarii to nieporozumienie. (3) Pani w kancelarii ( siedząca po lewej stronie) nie dość, że jest nieuprzejma... Barbara Banda nierbów (3) Dodzwonić się graniczy z cudem mc
Paranoja (1) Zero pomocy ze strony obsługi urzędu w celu wypełnienia PIT. Medulla nie znaja zmian w ordynacji podatkowej (3) urzednicy w informacji nie znaja podstawowych zmian w ordynacji podatkowej,... Aleksandra Obsługa telefoniczna poniżej krytyki (2) Spróbujcie się dodzwonić, próbowałem dzisiaj się skontaktować z 5 rożnymi... podatnik Gdyby jeszcze można było się dodzwonić (1) Jedyny mankament, to trudność w połączeniu się z informacją ogólną, z... Zuzanna 6 dla US :) (1) Może wydać się to dziwne ale oceniam na 6. Za każdym razem kiedy dzwonię... B.N Pochwala tego Urzędu (2) Chciałam bardzo pochwalić ten Urząd za sprawną pomoc w udzielaniu... Teresa Beznadziejy urząd (1) Telefoniczna informacja ogólna nie funkcjonuje, można dzwonić godzinami i... aaa Iza - opinia (4) Najgorsza skarbówka w Polsce! Przemelduję się by więcej nie mieć z nimi nic... Iza Juras - opinia (1) Mam szczęście rozliczać się w tym urzędzie od samego początku jego istnienia.... Juras OBSŁUGA (1) Urząd wydaje się z roku na rok bardziej sympatyczny. Stare zołzy odeszły a... Gall Do "x" (1) Urząd skarbowy nie jest od interpretacji przepisów tylko od wykonywania.... taxpayer jEDEN Z LEPSZYCH URZĘDÓW W POLSCE (1) Jeden z porządnych urzędów miła obsługa i pomoc oczywiście w granicach prawa... madin polecam (1) polecam -szybka i dobra informacja przez telefon-informacja ogulna tata Ogolnie swietny urzad (2) Jak tam jestem mile panie dobra informacja ale od 2 dni dzwoni do mnie facet... Fam Gdybym tylko mógł, omijałbym z daleka ...... (1) Ile razy prosiłem o pomoc w interpretacji przepisów tyle razy nie otrzymałem... x rozmowa telefoniczna na 6! (1) dzwoniłem przed chwilą i pani na linii była bardzo miła i pomocna :) ja Jestem zadowolony z tego urzędu. (1) bardzo merytoryczna i kompleksowa informacja zarówno telefoniczna jak i na... michał