Leszek z Gdyni - opinia (1) Polecam z całym przekonaniem Firme IKA-Kolor Rumia Szukając drzwi... Leszek z Gdyni Pełen profesjonalizm (1) Z przyjemnością polecam. Pani Agnieszka jest przesympatyczna i ma bardzo dużą... Kazia1001 Pełen profesjonalizm (1) Jestem przekonany w 100%, że ta firma jest wyznacznikiem jakości w kwestii... Marek
Pełen profesjonalizm (1) Jeśli kiedykolwiek będę kupowała kolejne drzwi np. do nowego mieszkania lub... Urszula Polecam!! (1) Jestem zadowolony, miła obsługa, szeroki wybór podłóg, konkurencyjne ceny.... Mariusz Pełen profesjonalizm ! (1) Współpraca z Panią Agnieszką to czysta przyjemność, profesjonalne doradztwo,... Basia i Tomek Doskonale (1) Pani Agnieszka była niezwykle zaangażowana. Świetnie doradzała i na bieżąco... Maciek Mega cena mega obsługa (1) Właśnie zamontowali mi 5 sztuk drzwi w tym jedne przesuwne , ogólnie cena za... Zalewski Wszystko na najwyższym poziomie. (1) Szybki termin realizacji, korzystna cena, rewelacyjna jakość i miła... Liv Godne polecenia (1) Z Panią Agnieszką szybko i konkretnie się wszystko się załatwia. Dostawa w... Magda świetnie (1) Nie wiem co zażywały niektóre osoby dodające tu opinie, chyba, że jestem... Tomek Drzwi wewnętrzne (1) Obsługa bardzo miła, pomiar tego samego dnia co wybór drzwi, wszystko w... Karolina wiewoj - opinia (1) Obsługa w osobie Pani Agnieszki bardzo pomocna, stara się pomóc wybrać... wiewoj bardzo fachowa obsługa !! 100% profesjonalizm (2) W tym sklepie jest bardzo fachowa obsługa. Pani Agnieszka to bardzo... Misia super sklep (1) nie zgadzam się z opinią pani yoko bardzo fajny sklep są wstanie zamówić... Artur