IMPEL AKADEMIA MEDYCZNA GDAŃSK

011-07-09 09:58:49, aktualizacja: 2011-07-09 09:58:49
Kilkudziesięciu byłych pracowników Uniwersyteckiego Centrum Klinicznego, przejętych od 1 czerwca br. przez firmę Impel Cleaning i Hospital Serwis, nie otrzymało na czas swoich poborów. Według ich relacji, na terenie szpitala pojawiają się kolejne nowe osoby przez nią zatrudniane, które nie przeszły badań, nie mają wymaganych szczepień, a nawet umów o pracę. Firma po raz kolejny odpiera wszelkie zarzuty. Źródło

http://www.dziennikbaltycki.pl/tag/impel-uck.html

http://cia.media.pl/niewolnice_ze_szpitalnej_izby

http://cia.media.pl/impel_praca_niczego_nie_warta

Szukam ludzi którzy tam pracują bądź pracowali , dzisiaj do mnie dzwonili w sprawie owej posady w w/w firmie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: IMPEL AKADEMIA MEDYCZNA GDAŃSK

ja pracowałam.Iszczerze odradzam
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja też pracowałm przez miesiąc i sie zwolniłm
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ta agresywna firma nastawiona na maksymalny zysk- najpierw obiecuje pracownikowi daną stawkę a przy wypłacie samowolnie ją zmniejsza. Stąd duża rotacja pracowników,często przypadkowych "z łapanki" Ciekawe co pani dyrektorUCK zawarła w obiecanym raporcie obiecanym po 3 m-cach-pewnie wszystko ładnie i pięknie.
A w szpitalu totalny bałagan.
Tak jeszcze u nas wygląda kapitalizm jak w XIX wieku!!!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

to prawda sam pracowalem w tej firmie od rana do poznych godzin wieczornych liczac na to ze moja praca zostanie doceniona ale sie rozczarowalem granda banda zlodziei!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

dziewczyno odpusc sobie na wyplate czekasz dwa miesiace tydzien wczesniej dowiadujesz sie ze stawka godz sie zmienila do tego smieszna pani kierownik naprawde odradzam pracowalem i zostalem wyd...ny ze zrobilo mi sie przykro
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

również pracowałam i odradzam. Ździerstwo w biały dzień oraz wyzysk ; /
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja znam kobietę która sporo czasu pracowała w Akademii i przeszła potem do tej firmy jak ich przejęli , na początku się bała czy umowę jej dadzą itp.ale było ok. ciekawy artykuł z ciekawości jej się zapytam bo naprawdę nie słyszałam by narzekała .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

KŁAMSTWO I OSZUSTWO
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

placa psie pieniadze 5,90 na reke wiem bo pracuje tam a nie moge sie zwolnic poniewaz jestem samotna matke a pracuje na umowe zlecenie

nie dajcie sie nabrac na prace w firmie impel
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadzam się to banda oszustów najlepiej zastraszyć człowieka żeby nic nie mówił o nic się nie upominał to jest ich strategia
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na oddziałach syf i wielu lewatywa potrzebna, a Waszą pracę podziwiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ty masz 5,90 a co powiesz na 5,60 i 450zł za pół etatu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ta firma to jeden z większych przekrętów. Nie napiszę konkretnie, bo oni mają cały sztab prawników.Nie zatrudniają wyłącznie sprzątaczek i ochroniarzy. Zatrudniają również osoby niepełnosprawne, na których kręcą lody w różny sposób. Nadmienię tylko, że moja współpraca zakończyła się długiem 2 tys. złotych w stosunku do firmy.Pożyczek nie brałam, ani chwilówek. Od ponad roku straszą mnie sądem. Moja opinia.... nie ruszać g... bo śmierdzi. I to na odległość! Jak najdalej od nich!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Potwierdzam, Impel to imperium. moja współpraca z tą firmą zakończyła się również długiem ok.2000 złotych, bez zaliczek i pożyczek.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zdecyduj się czy Ty jesteś Ana czy DANA ---Andrzeju

Inne tematy z forum

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (4 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...

Rgis inwentaryzcje - opinie (10 odpowiedzi)

Jak w tytule - czy ktoś pracował dla firmy Rgis, jakieś opinie?

prawnik/ radca prawny odnośnie ZUS - szukam (21 odpowiedzi)

nie wiem czy dobry temat; czy ktoś może polecić prawnika,radca prawnego lub kancelarię...