Polecam (1) Bardzo miły Pan, szybko i profesjonalnie uporał się z komputerowym... Małgorzata Laptop ASUS restart Biosa... (1) Polecam Pana Patryka z czystym sumieniem ! Mój problem był dość skomplikowany... Marcin Szybko i skutecznie (1) Polecam, sprawa została załatwiona szybko i profesjonalnie. Bardzo miły... Marcin
POLECAM! (1) Pan Patryk to prawdziwy profesjonalista, naprawa komputera była bardzo szybka... Polecam! mile zaskoczony (1) Pan Patryk postawił mi sieć domową(lubię pograć, ale niewiele rozumiem z... Alex694 NAJLEPIEJ :) (1) Miałam przyjemność skorzystać z usług pana Patryka, który okazał się... N. Szybko, sprawnie, profesjonalnie i miło :) (1) Mój laptop mulił przy uruchamianiu. Pan Patryk Cichocki wyczyścił i usprawnił... Magda Pogotowie (1) Firma czasem działa jak pogotowie, jet kompetentna, a naprawa nie wyczyszcza... StEtS Naprawa laptopa (1) Olbrzymie pozytywne zaskoczenie! Laptop oddany do naprawy po zalaniu (do p.... Magda Bardzo dobra usługa (1) Pan bardzo sympatyczny,dokładny,udziela wszelkich informacji.Bardzo dobry... Wiesława Kawczyńska Polecam! (1) Wielki pozytyw! Pan Patryk zasługuje na najwyższą ocenę! Profesjonalna... Cezary Seris laptopa (1) wszystko było idealne, bardzo szybko i profesjonalnie zdecydowanie wszystkim... Gregar83 Zadowolona (1) W końcu porządny serwis! Pan Patryk ze stoickim spokojem wytłumaczył mi... Karolina Polecam :) (1) Mój laptop został zalany napojem wyskokowym myślałem że już po nim i nic się... Grzegorz Opinia (3) Szybka, kompleksowa obsługa. Każdy problem rozwiązują tego samego dnia. Firma... Zadowolony klient mój laptop działa :) (1) Naprawdę szczerze polecam! Potrzebowałam, aby ktoś szybko naprawił mi... Asia Naprawdę porządna obsługa (1) Świetny kontakt! Panowie chyba nigdy nie wychodzą z pracy ;) Zawsze jak mamy... Stały klient od 4 miesiecy