IX Leśny Maraton Rowerowy w Kępinie

zdjęcia i filmik ok 6:40 kraksa
https://picasaweb.google.com/118263429918977768842/IXLesnyMaratonRowerowyWKepinie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: IX Leśny Maraton Rowerowy w Kępinie

Fajna impreza i do tego znów dopisała fantastyczna pogoda :-)
Może ma ktoś jeszcze jakieś fotki ?

a tak dla zainteresowanych to mi dystans mega na endomondo wyszedł 46,08 km 272 metry przewyższenia w górę i 278 w dół
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fotek wprawdzie nie mam, ale na krótszym dystansie, Garmin pokazał mi dystans 47,17km oraz 339m w górę (337m w dół).

Pozdrawiam

mój Polar 47,4 km pokazał

Chcę podziękować organizatorom za doskonałą organizację,atmosferę/ do której sami się trochę przyczyniliśmy/ nagród wbród prawie dla każdego. Tak trzymać p.Marcinie.
W którym miejsu liczono wjazd na metę .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Były to moje pierwsze zawody rowerowe i pierwsze pudło ;))), super organizacja miła atmosfera fajne nagrody. Trasa po lesie super nie wiem jakie były poprzednie i jakie są ale udało mi się przejechać dystans giga :) Pozdrawiam i dzięki za organizację takiej fajnej imprezy nie daleko trójmiasta , tego typu imprez więcej :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cześć, przechadzałem się po trasie maratonu i znalazłem licznik rowerowy. Jeśli zgubił ktoś licznik (pewnie nie jedna osoba;) ) niech się odezwie na priva albo na nr: 535833519.
pozdro
Powiedzcie znajomym bo pewnie nie każdy tu wchodzi a mam taki sam licznik to wiem ile on kosztuje;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

no ja się pytam a gdzie są zdjęcia? tyle tam bylo foto...
po co ja się tak ustawiałem do dobrego kadru, hehe!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...