Idealne miejsce dla ceniących jakość i wysoki poziom

jestem wymagającym klientem. Uważam, że jeśli już wydaję pieniądze to wolę wydać trochę więcej ale za najwyższą klasę. Nie zawiodłam się !
Zabiegi na które chodzę (JetCare, Ipulse i UMO) to na prawdę wysoka półka. Jeśli komuś wystarczają clareny czy inne bielendy i chińszczyzna to w OTC tego NIE ZNAJDZIE. To nie jest gabinet "za kilka złotych".
Jeśli ktoś ceni jakość i profesjonalizm , zdecydowanie POLECAM !
Jestem bardzo zadowolona zarówno efektami jak i obsługą i szczerze mogę wszystkim polecić.
To miejsce poleciły mi dwie moje przyjaciółki, które , jak same stwierdziły, są wręcz "uzależnione" :-) od zabiegów JetCare, RF i złotej maski, na które chodzą do OTC. I faktycznie miały rację w stu procentach. Są rewelacyjne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Odpowiedź obiektu:

Bardzo serdecznie dziękujemy,
staramy się sprostać wymaganiom naszych gości.
W ostatnim czasie ofensywa "zakupów grupowych", doprowadziła do szalonego dumpingu cen usług, co ma niestety bardzo negatywne konsekwencje. Dobry zabieg, na dobrym sprzecie i dobrych kosmetykach, ma swoje, okreslone koszty bazowe i nie da się wykonać takich procedur, w pełni prawidłowo i skutecznie, "oszczędzając". Z uwagi na to, że szanujemy naszych gości, nie dołączamy się do "wyścigu" w dumpingu cen, poniważ nieuchronnie doprowadziłoby to do znacznego obniżenia jakości, A NA TO NIGDY NIE "PÓJDZIEMY".
Jesteśmy oczywiście realistami i staramy się przekalkulowywać ceny tak, aby w miarę możliwości sprostać oczekiwaniom, choć faktycznie nie jesteśmy "gabinetem za kilka złotych" :), jak Pani napisała.
Bardzo cieszą nas opinie naszych gości, z którymi spotykamy się coraz częściej, potwierdzające że w naszym wypadku relacja ceny do jakości i efektu jest bardzo dobra.
Nie "nastawiamy" się na jednokrotnego, masowego klienta, zależy nam raczej na świadomych, ceniących jakość, bezpieczeństwo i profesjonalizm klientach, którzy wymagają nieco więcej.
Miło nam też, że jesteśmy "polecani" przez znajomych. To jest najlesza i najuciwsza forma "reklamy".
Pozdrawiamy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Odpowiedź obiektu:

Przepraszam, że się czepiam, ale....
- http://forum.trojmiasto.pl/Przereklamowane-t298581,2,19575.html
http://forum.trojmiasto.pl/Wizyta-z-gruponu-t292382,2,19575.html
http://forum.trojmiasto.pl/alicja-opinia-t293954,2,19575.html - kilka tematów o Państwa ofercie zakupów grupowych - zatem jak to w końcu jest? "Ścigacie" się Państwo czy nie?
- czy jest jakieś powiadomienie o napisanych komentarzach? Zauważyłem, że na większość tych pozytywnych odpisujecie Państwo w ciągu góra pół godziny i to w sposób bardzo obszerny.
http://forum.trojmiasto.pl/Cos-wspanialego-Naleza-sie-wam-7-ki-a-nie-6-ki-t184126,2,19575.html - tutaj już został pobity rekord prędkości. Pochlebne ogłoszenie zamieszczone 21:23 - odpowiedź (a jakże - obszerna) o 21:41, całe 18 minut - trudno uwierzyć w rzetelność wypowiedzi..niestety.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Może kilka słów dla jasności tematu.
Jeśli chodzi o groupona to wystawiliśmy tam kilka ofert, starając się zaproponować bardzo dobrą promocję nie oszaleliśmy na tym punkcie.
Chcąc umożliwić naszym klientkom poznanie nowych, nie tanich, technologii postanowiliśmy wystawić kilka ofert poniżej kosztu, ale na tym koniec. Traktowaliśmy to jako formę promocji a nie stan permanentny. Niemniej kiedy porównać nasze propozycje, które wystawiliśmy na grouponie w 2011 z obecnymi szalonymi ofertami mamy do czynienia z szaleństwem.
Odnośnie naszych komentarzy to informuję, że każdy komentarz jest automatycznie sygnalizowany mailem i smsem. Mamy teoretycznie 7 dni na odpowiedź, ale staramy się reagować jak najszybciej. Proszę mi wierzyć że czasem nawet 15 minut wystarcza na odpowiedź, zwłaszcza gdy opinia jest pochlebna. ! :)
W przypadku opinii mniej pochlebnych, podejmujemy dyskusję z opiniotwórcą (czego nie widać publicznie), taka dyskusja trwa znacznie dłużej :)
Proszę zatem nie wątpić w rzetelność bo nie ma powodu.
BTW Żeby zaspokoić Pana podejrzliwość "do końca", przypomnę że nie mamy technicznej możliwości wystawiania sami sobie opinii, bo system to zablokuje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

BTW tak sobie "przeleciałem forum" i widzę, że Pan odpowiada równie szybko :):):) jak my :):):) ... nie rozumiem zatem Pańskich wątpliwości :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A staram się, staram :) Dziękuję za słowa uznania :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0