Idź jak masz czas

Byliśmy w tej "wspaniałej " restauracji jeszcze przed sezonem letnim - (nie wiem jak wygląda to w tej chwili ) ale poza sezonem tragedia. Czekaliśmy na grzane piwo i chleb ze smalcem 45 minut:) można uschnąc z pragnienia i głodu - nie wspominam już o zamówionych daniach ciepłych . Po 35 minutach na moje pytanie , kiedy w końcu dostaniemy zamówiony posiłek i napoje, dostałam odpowiedź, iż poinformowano mnie na początku, że trzeba będzie na posiłek poczekac około 30 minut. No tak .. ale co z piwem - chociaż to powinno chyba już byc podane..."... w tej chwili wszystkie mikrofale są zajęte" i nie dostaniemy grzanego piwa... - więc smacznego życzę wszystkim którzy lubują się w podgrzewanych daniach i napojach na ciepło oraz mają duuuużo czasu . Ogólnie nie polecam - za dużo nerwów zamiast przyjemności z wyjścia do knajpy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Idź jak masz czas

przychoidzisz w długi weekend majowy jak jest pełno klijentów i sie dziwisz że długo czekasz...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

hmmmm, w takim razie idź i czekaj 45 minut zanim Ci naleją piwa od momentu zamówienia - Polecam - chyba do kitu knajpa skoro nie dają rady przy 6 zajętych stolikach :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

z tego co wiem to piwo nalewaja odrazu bo ....jest tam samoobsługa a na jedzenie czekasz,czyli standard jak wszedzie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1