Ile komplementów?

Podobno, dziewczyny lubią komplementy, i żeby jakąś do siebie przekonać to trzeba je często stosować i w dużych ilościach... ale czy za duża liczba komplementów jej nie wystraszy i czy nie będzie brzmiała po prostu sztucznie i nachalnie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ile komplementów?

Moim zdaniem bedzie to sztuczne. Komplementy sa piekne i slodkie ale jesli sa spontaniczne, niewymuszone.. Pozatym wszystko ma swoj umiar;)

Pozdroofka:))

gamrep napisał(a):

> Podobno, dziewczyny lubią komplementy, i żeby jakąś do siebie
> przekonać to trzeba je często stosować i w dużych ilościach...
> ale czy za duża liczba komplementów jej nie wystraszy i czy nie
> będzie brzmiała po prostu sztucznie i nachalnie?

Kobiety to lubią. Ale nie w przesadzie, bo zaczynają wtedy podejrzewać, że chłopu chodzi o coś innego;)
No i słusznie!

Nie mów jej tylko, że jest wyjątkowa, bo to zwykle nie przechodzi.

King Kong napisał(a):

> Nie mów jej tylko, że jest wyjątkowa, bo to zwykle nie
> przechodzi.

A właśnie, że to najlepszy komplement. Tylko czasem trzeba podawać uzasadnienie, więc bądź na to przygotowany :->

"jestes niesamowita" też dobrze działa
jest ogólne i nie brzmi głupio tak jak: masz piekne oczy
już lepiej "jeny nigdy nie spotkałem nikogo o takiej głębi spojrzenia" ha, ha!!
Takie słowa się łyka z przyjemnością

A ja powiedziałem mojej, że czuję się przy niej zakołysany.
Też fajnie.

Mnie by ucieszyło zdanie : CIesze sie że jestes w moim zyciu, ze po prostu jestes"
A poza tym inne komplementy byle szczere i w umiarze - TO chyba każda kobieta lubi. CHcemy po prostu być przez Was kochane............ z komplementami lub bez........... :-) ale kochane.........

Otóż to.

dla mnie to tez ważna kwestia: "fajnie że jesteś", a komplementy swoją drogą... robią wrażenie i cementują, co już nadszarpnięte...

czuc sie zakolysanym przy dziwczynie? slodkie i rozczulajace...ciekawe jak to jest?

hmmmmm, nie nie nie.Dziewczyny nie lubią zbyt nachalnych komplementów.Jeśli codziennie obdarowujesz ją jakimś słodkiem komplementem, jej się to nudzi,a w pewnym momencie stwierdzi że ma dosyć, zacznie sobie wymyślać różnorodne powody.Od czasu do czasu jakiś naprawde szczery komplement, nie zaszkodzi.Gdy zakomplemęcasz jej codziennie,ona myśli coś jest nie tak , oddala się od ciebie.
RADA OPARTA NA PRAWDZIWEJ PRAKTYCE I NA MOICH WRAŻENIACH,

Mysle, ze nie tylko dziewczynom sprawiaja radosc i poczucie wartosci mile komplementy. Warto czasem zauwazyc jakis szczegol ubrania fryzury, czy zachowania, zeby sprawic ze atmosfera miedzy ludzmi mieknie i staje sie przyjemniejsza

Inne tematy z forum

PANOWIE po pięćdziesiątce :) (78 odpowiedzi)

Może tutaj bywają NORMALNI panowie po pięćdziesiątce, którzy chcieliby nawiązać znajomość z...

Biały związek (9 odpowiedzi)

Witam serdecznie. Czy ktoś może polecić jakąś stronę, gdzie jest szansa poznać Panią do "białego...

Feromony na pierwszej randce (52 odpowiedzi)

Poznałem jakiś czas temu sympatyczną dziewczyne, na której bardzo mi zalezy oraz umówiliśmy się...