Ile zarabiacie miesięcznie?

Ciekawi mnie, jak kształtują się na rynku pensje pracownicze. Napiszcie proszę kwotę netto i stanowisko, oczywiście bez podawania nazwy firmy:)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 27

Re: Ile zarabiacie miesięcznie?

spawacz, 6 tyg we francji 4 w domu, płatne co miesiąc 8900 zł. zakwaterowanie po 2 osoby na ładnych kwaterach, auto firmowe plus paliwo, przeloty na koszt firmy, tylko jedzenie ktorego mozna z pl nabrac na ten czas.
umowa o prace, urlopy, socjale itd.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bzdura
5,5zl za kazdy placek dostarczony w inne miejsce
Pracujesz 12h srednio masz 30-50 dostaw czyli 165-275 dziennie + napiwki
pracujesz 25 dni razy 165 = 4125
4125 z samych dostaw, napiwki to roznie czasem nawet okolo 1500 zl
miesiecznie
Czyli 4125+1500 = 5625zl
minus paliwo - 625
masz 5000 zl na reke !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

no to przyjedz, zakladaj eventy, wychodz na ulice.. kazdy czeka az ktos cos zrobi i tak bedzie czekal do usranej smierci
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

praca na zmywaku w UK 48 h tygodniowo plus pokoj dwuosobowy, plus wyzywienie i napoje z baru, 260 f tygodniowo plus benefity 50 f working tax credit, do Tuskolandii nie wracam nigdy. sorry!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

wozek widlowy Anglia -370 funtow netto 50 godzin tygodniowo plus niecale 400 funtow miesiecznie od panstwa ,zona nie pracuje wychowuje synka.Chcialbym wrocic, w Polsce mam fajne mieszkanie ale z tego co czytam to nic sie w Polsce nie zmienilo...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadza się, parę lat temu można było wyciągnąć z rozwożenia placków i 4000/mc. I to po odliczeniu kosztów paliwa.
A dniówki na poziomie 200pln nie były niczym dziwnym.

1200 funtów netto (na reke) plus nadgodziny, laminarz pracuje w anglii

mam mgr zarządzania i marketingu, obecnie pracuje bez umowy po 8.5 godz dziennie w spożywcze, miesięcznie mam 1500 zł i kredyt mieszkaniowy 1300 :) Szukam pracy ale już nie fizycznej, w ostatnich 2 miesiącach byłam na 13 rozmowach o pracę - albo chcą żebym miała swoją działalnośc(zus 1100) , własne auto i sama je tankowała za 2500,albo umowa - zlecenie za 1300max. JEŚLI KTOŚ SZUKA PRACOWNIKA DLA KTÓREGO ZADOWOLONY Z OBSŁUGI KLIENT JEST PRIORYTETEM I OFERUJE PODSTAWĘ I SENSOWNY SYSTEM PREMIOWY LUB PROWIZYJNY ... CZEKAM NA OFERTY
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

udostępniam swoją prace mojego serwisu z zarobkami
po uzupełnieniu ankiety można zobaczyć porównanie swoich zarobków z średnimi w każdej branży, województwie itd.
http://ilezarabia.cba.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

budżetówka /specjalista/ 1600 netto razem z premią, którą otrzymuję każdego miesiąca. Bez niej byłoby około 1300 netto. Wykształcenie wyższe. Straszne... :/
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

jesteś sprzedawcą i nie odróżniasz netto od brutto ?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

jest podaj email to ci powiem co i jak
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nieee. np teraz pon, wto, sro, czwa, sob do 16 niedz i pia wolne

3500zł netto - kierownik niższego szczebla
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Tak, netto.. Ale, że 7 dni w tygodniu?

sprzedawczyni na reke mam 1900 nie wiem czy to netto :))

pracuje troche wiecej bo 9-21 ale mam czasami dodatkowy dzien wolny.

sprzedaje obuwie i dodatki

Jestem nowa w Gdańsku. Powróciła oto córa marnotrawna z banicji.. Szukam pracy i jestem troszkę zaszokowana tym co piszecie. Ale ok.
Chciałam tylko powiedzieć, że za granicą wcale nie jest tak dobrze, jak co niektórym się wydaje. Sorki za taką małą dygresję.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jako stylistka paznokci od sierpnia do grudnia miałam % od osoby więc nie więcej niż 800 zł do tego umowa zlecenie.

Ogólnie pracuje od 6 lat z niewielkimi przerwami, w różnych branżach. Najdłużej pracowałam w prywatnej klinice jako rejestratorka medyczna - od 1500 zł do 2000 zł plus premie co chwile do 500 zł.

obecnie bezrobotna :/

2350 euro miesiecznie, sprzedawca, Irlandia....chcialabym wrocic do wlasnego kraju na stale,ale widze,ze coraz gorzej z tymi zarobkami :( Ludzie, dlaczego nie wyjdziemy wszyscy na ulice i nie zaczniemy na MAXA SIE BUNTOWAC ?!! JA je....ile mamy czekac, aby moc godnie zarabiac i zyc we wlasnym rodowitym kraju ??!!! Tylko narzekac potrafimy i ledwo zyc.....Moze ktos zalozylby event na fejsie,ze tego dnia o tej godzinie wychodzimy przed nasz kochany sejm i strajkujemy ?! tylko z data wybiegajaca troche w przyszlosc,by zdazyc to rozeslac do jak najwiekszej liczby ludzi oczywiscie ehhh marzenia scietej glowy....
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

ok. 1100 zł na umowie zlecenie płatne za przepracowane godziny, tzw. pracownik ochrony w markecie, praca dość ciężka, na nogach plus obsługa magazynu, z trudem regeneruję siły po dyżurze
lepiej kraść albo być żebrakiem a już na pewno na zachodzie
stan totalnej desperacji, tylko stopnieje śnieg i uciekam na zachód

chory kraj a mam studia wyższe, co z tego jak nie mam znajomości ani nie jestem złodziejem, a bez tego obecnie etat za najniższą krajową jest marzeniem
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

fundacja fly (48 odpowiedzi)

Zauważyłam ogłoszenia dotyczące pracy w tej fundacji na tym portalu - zdecydowanie odradzam! PIP...

Pytania i odpowiedzi na rozmowie kwalifikacyjnej (38 odpowiedzi)

Pytania i odpowiedzi na rozmowie kwalifikacyjnej. O co was pytali pracodawcy i jak...

Terminal Kontenerowy w Gdyni (ten, gdzie parkuje prom Stena). (480 odpowiedzi)

Jeśli ktoś potencjalnie zainteresowany pracą w tym Terminalu (nie mylić z GCT z naprzeciwka),...