czasem sytuacja życiowa nie daje wyboru. Inżynier, pracuję nocami po 5-6 godzin. 2000 zł. Na czarno. Za dnia opiekuję się chorym rodzicem. Z zasiłków nie korzystam, bo nie chcę nic od takiego społeczeństwa. Wystarczyłoby żeby Polacy zwrócili mojej rodzinie to co ukradli, kiedy byli komunistami.
to wyście zaprojektowali ten koszmar architektoniczny "hotel sopot"? Za te wieśniackie ledy na elewacji powinniście zostać pozbawieni praw do wykonywania zawodu! Co za za syf jest? Kto i ile wziął za zgodę na coś takiego???? I jeszcze nazwą nas ośmieszają... Powinno być raczej hotel wieś z hasłem reklamowym "u nas poczujesz się jak u siebie na Podkarpaciu".
...ale nie każdy miał tatę i dziadka w resorcie i "w spadku" otrzymał od innych komunistycznych dzieci szacunek i poważanie, które również odziedziczyły po tatusiach. Vide większość polskich prokuratorów - dzieci komunistycznych zdrajców.
bo to dla niej jedyna możliwość, żeby pokazać starszym od siebie i zapewne mądrzejszym, jaka jest ważna. Świadczy to tylko o niedojrzałości, ogromnych kompleksach i zwyczajnej już niekompetencji. Typowe zachowanie małomiasteczkowych w dużym mieście.
Tester oprogramowania manualny, ale obowiązki czasami wykraczają mocno poza testerkę.
40lat
Bez wykształcenia technicznego
>10lat w tej samej firmie
W czasie pandemii hajsy poszły z 5500 na 9000. Netto. Uop
Premie uznaniowe losowe.
ogólnie pracę znalazłem przeprowadzając się do Gdańska, jestem bardzo zadowolony z tego wyboru jak i samego 3miasta, daje wiele możliwości i ogromne perspektywy :)
- 39 L
- IT - inżynier jakości - firma zagraniczna
- netto ~17tys UoP (podwyższone koszty) + drugie tyle w akcjach firmy (ale to się wacha szczególnie na przestrzeni ostatniego roku) + roczny bonus mniej więcej równy miesięcznej pensji