Szczerych odpowiedzi zdaje się, że jest tu niewiele...za to aż po oczach razi wybujałą fantazja i czarowanie rzeczywistościszkoda,że w Polsce nie jest standardem podawanie wynagrodzenia w ogłoszeniach o pracę
Niezwykle ciekawe...a najlepsze,że w godzinach pracy masz jeszcze czas na siedzenie na forum, zapomniales też wspomnieć, że jesteś hobbistycznie bajkopisarzem
Mi płaci firma, a nie obecny czy poprzedni rząd. Za tego rządu mam mniej, bo podnieśli mi ZUS, płacę więcej niż mniej zarabiający, a dostaję tą samą usługę. Ale z czegoś trzeba pokryć rozdawanie leniuchom. A tak przy okazji, 500 plusy też się przyczyniły do inflacji. Dzięki obecnym rządom.
Bo taki jest fakt. Sam zarabiam 30k (brutto), IT i kilka dni temu kupiłem kolejne mieszkanie 14k za metr. Co prawda na kredyt ale kupiłem to z myślą pod wynajem bo ja mam gdzie mieszkać :)
Od kiedy nastała Dobra Zmiana w Polsce nie opłaca się pracować. Klasa średnia jest głodzona. W Nowym Ładzie mają być tylko biedni i posłuszni oraz oligarchowie pokroju Obajtka zarabiający po kilka milionów rocznie. Reszta na zasiłkach, z flaszką w ręce i w niedzielę w kościele.
Jak tak czytam, to większość ludzi w trójmieście sami pracownicy IT z zarobkami 30-50k miesięcznie. Super, tylko pogratulować. Przynajmniej już wiem kto te mieszkania po 30k za m2 kupuje :D