Impel security w sklepach - ile płacą ?

wie ktoś ile płacą np. w H&M , lub Riserved ?
i ile można godzin popracować ?
Ile można wyciągnąć na miesiąc ?
Jakie warunki ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Impel security w sklepach - ile płacą ?

Reserved nie Riserved. Jeśli wymagają podstawowej znajomości j. ang. (a ostatnio widziałem papierowe ogłoszenie na babcię klozetową na Dworcu Gdańsk Gł. PKP), to zacznij uczyć się od wczoraj, bo dziś to już za późno. A stawki w ww. branży są mocno wyrównane (między 5 a 8, góra 8,5 zł netto dla początkujących pracowników bez licencji ochroniarskiej). Ilość godzin duża (pracodawcom-monopolistom zależy na maksymalnym wykorzystaniu pracownika przy minimalnych nakładach). Do Impela możesz pójść z tego co wiem tylko jeżeli posiadasz orzeczenie o niepełnosprawności i nieustalonej emeryturze tzn. gdy nie płacisz regularnie składek ZUS. Aha i jeśli spełniasz ww. warunki, to i tak nie dostaniesz umowy o pracę, tylko o dzieło lub zlecenie (umowa o pracę możliwa jako trzecia / czwarta z kolei), w której dobrowolnie zgadzasz się na zwolnienie w trybie natychmiastowym w przyp. np niedopełnienia przestrzegania obowiązków służbowych (każdy pretekst dobry).
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Po raz kolejny przemądrzały Janeczek :)
Kim ty jesteś ?
Wiesz wszystko o wszystkich , niby masz problem z zrobieniem magisterki ?
Czytam i nie wierzę ty masz problem z sobą !
Ciągle przesiadujesz na tym forum !!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

A ty ~?, co to za nick ??...Jak masz problem ze sobą (głową) to idź do lekarza specjalisty o ile nie jest jeszcze za późno. I nie siedzę ciągle na tym forum ani nie śledzę co godzina poszczególnych wątków !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

ten janczek ładnie pie...
zalezy od sklepu i kierownika rejonu
a godzin przewaznie masz kolo 200 zalezy ilu was jest na sklepie
a impel jako firma nie jest zla mam tam kolege szybciej w niej tez pracowalem i moge ja smialo poleci jesli chcesz tam zaczac pracowac:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pracownik z orzeczeniem o niepelnosprawności MUSI mieć umowę o pracę, najpierw na okre próbny, a potem określony. Inaczej PFRON nie dopłaca do stanowisk pracy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

PRACA SEZONOWA ZA GRANICĄ (30 odpowiedzi)

Cześć, intersuje mnie praca za granicą. Zbieranie owoców lub warzyw. Gdzie najlepiej szukać...

Wyjazd za granicę za pośrednictwem agencji pracy (3 odpowiedzi)

Szukam sprawdzonej agencji żeby wyjechać za granicę do pracy .myślałam o holandii,anglii . praca...

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...