Michał - ocena (2) Serdecznie polecam współpracę z Panem Pawłem, znajomość rynku jak i... Michał Dariusz K - ocena (2) Gorąco polecam Pana Pawła super osoba pełny profesjonalizm i zaangażowanie.Z... Dariusz K Ula M - ocena (2) Pan Paweł jest bardzo rzeczowy i kompetentny. Pomimo trudnej sytuacji ze... Ula M
Dariusz i Dominika Przewłoccy - ocena (2) Pełen profesjonalizm,pomoc na każdym etapie postępowania w zakupie... Dariusz i Dominika Przewłoccy Katarzyna - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z usług, szybko, sprawnie, a przede wszystkim bardzo... Katarzyna Natalia Polomka - ocena (2) Polecam współpracę z p.Pawłem Bielawa, który pomógł mi wynająć mieszkanie w... Natalia Polomka Damian - ocena (2) Chciałbym serdecznie podziękować p. Pawłowi za jego profesjonalizm i... Damian Anna Kapsa - ocena (2) Serdecznie polecam Pana Pawła Bielawę. P. Paweł działa szybko, rzetelnie i... Anna Kapsa Angelika - ocena (2) Bardzo polecam usługi biura Imperia Nieruchomości, zwłaszcza współpracę z... Angelika Marek - ocena (2) Polecam współprace z Imperia Nieruchomości i z panem Pawłem. Współpraca... Marek Paulina Połom - ocena (2) Serdecznie polecam współpracęhttps://www.facebook.com/BiuroImperia z Panem... Paulina Połom Natalia i Paweł - ocena (2) Dziękujemy Panu Pawłowi za pomoc w nabyciu mieszkania ! Jestemy bardzo... Natalia i Paweł Tomek - ocena (2) Dzięki sprawnym działaniom Pana Pawła, który z zaangażowaniem i uśmiechem na... Tomek Tomasz W - ocena (2) Polecam współpracę z Pawłem w każdym zakresie. Jeżeli chodzi o sprzedaż/kupno... Tomasz W Bartosz - ocena (2) W pełni polecam usługi Pana Pawła! Jego działania cechuje pełne... Bartosz Joanna - ocena (2) Bardzo polecam współpracę z Panem Pawłem. Pełne zaangażowanie, wsparcie,... Joanna Aleksandra - ocena (2) Bardzo dobra współpraca, wsparcie i doradztwo. Przemiły Pan Paweł który... Aleksandra Marcin Turzyński - ocena (2) Polecam współpracę z Panem Pawłem z agencji Imperia. Bezproblemowy kontakt,... Marcin Turzyński Gdański Pośrednik Krzysztof Szymański - ocena (2) Polecam współpracę z Pawłem Bielawą! Kilka wspólnie przeprowadzonych... Gdański Pośrednik Krzysztof Szym Lidia Kwiatkowska - ocena (2) Profesjonalne podejście do pracy, szczególnie Pawła Bielawy. Najlepsza firma... Lidia Kwiatkowska