Impro Atak!

Temat dostępny też na forum: Impro Atak!
Opinie do spektaklu: Impro Atak!.
Impro Atak!

IMPRO to zdobywająca sceny całego świata szalona zabawa teatralna, w której to nie dramaturg czy reżyser, ale "publiczność rządzi", czyli decyduje o przebiegu całego przedstawienia. Każdy wieczór jest dlatego jedyny w swoim rodzaju, niepowtarzalny. Zadaniem aktorów staje się zagranie postaci, jakie widzowie wymyślą i scen, o jakie poproszą. Prowadzi to często do komicznych, ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nieadekwatna scena

kilka znakomitych grup (np Peleton albo Abordaż), które uprawiają impro od wielu lat i ich poziom stoi na znacznie wyższym poziomie, za bilet liczą sobie ok 20zł.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 17

swego impro nie znacie a cudze chwalicie :(

serdeczne pozdrowienia dla mega impro - wizatora i organizatora Wojtka Tremiszewskiego i jego ekipy
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Autor koncepcji i reżyseria: Jacek StEfanik

Autor koncepcji i reżyseria: Jacek StEfanik nie Stafanik

A ja byłem na premierze 24 i się świetnie bawiłem. Polecam :))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

dobra zabawa z ŁDZ - Teatr Nowy & Lilu & Zorak & goście

po 4 Impro wybieram się na następne, bo za każdym razem jest inaczej; jedyny pewnik, że będzie miło. miałam szczęście być m.in. na spektaklu z Joanną Kołaczkowską, Aldoną Jankowską i Piotrem Roguckim - uczta. mam nadzieję na udział muzyka Sławomira Bartkiewicza w ostatnich spektaklach sierpniowych. Zorak jest świetny, ale jeszcze lepiej, jak jest i pan Muzyk, i Zorak.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rewelacja

Wspaniały spektakl, swobodna atmosfera, coś nowego. Naprawdę warto przyjść i obejrzeć, pośmiać się. Polecam wszystkim w potrzebie oderwania się od rzeczywistości:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

nuda nuda nuda,zatęchłą rozrywka,beznadzieja i nuuuuudaaaa

Inne tematy z forum

Quo vadis (5 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Quo vadis . - Wartka akcja, krwiste postaci, wyrazisty wątek miłosny,...

Pomoc domowa (18 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Pomoc domowa . Bałtycki Teatr Różnorodności Pomoc domowa Marc Camoletti...

Czarnoksiężnik z Krainy Oz (6 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Czarnoksiężnik z Krainy Oz . Czarnoksiężnik z Krainy Oz na podstawie...