Indios Bravos

Temat dostępny też na forum: Indios Bravos
Indios Bravos12 Październik godz. 20:00Bilety:20/30 zł - przedsprzedaż25/35 zł - dzień występu Wielkim wydarzeniem muzycznym tego wieczoru będzie koncert, znanej już szerokiej publiczności, grupy Indios Bravos, kondensującej w sobie jedne z najciekawszych osobowości polskiego rynku muzycznego: Piotra Banacha, niegdyś członka grupy Hey oraz Piotra Gutkowskiego, bardziej znanego jako Gutek. Z ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

w kwadratowej ? ;/ ale ide ! :D

Najgorszy klub w 3 miescie.A indiosi sie zeszmacili nowa płytą grając jakiegos zmulającego bluesa.

Wiwat Viva

O widze kolejny fan Vivy..
ps. W jakim klubie kolega pracuje?

Zenujaca muzyka. Kto tego slucha, nikt tam nie przyjdzie bleh

przyjda przyjda :P

Re Biały

Panie Białynie słucham vivy tylko radia euro,trojki i internetowych audycjii reggae poza Polską.Od 6 lat jestem demonicznym fanem dobrego reggae i wszelkiej ich odmian,gdzie viva nie wie co to jest.Nie słucham także sieczki z rmf lub zet co gorsza eska.Indios bravos było kiedyś kapelą która zaraziła mnie muzyką reggae od nich sie zaczęlo.Teraz niestety musze stwierdzić że grają już koncerty na nazwie.To tyle,znam ich poprzednie płyty.A ta płyta to porażka.

re: Biały Viva :)

pisząc swoją wypowiedz miałem na myśli Sopocką Vive. O gustach muzycznych nie rozmawiam (Ad. Indiosów przyznaję rację).
Pozdr.

O w mordę, ktoś o Ali J. napisał "artystka" , powinien stuknąć się w łeb...

Kwadratowa

Zamordowali klimat tego klubu po remoncie.
Chcieli zrobić elitarny klub, wyszło jakoś inaczej.
I te koksy na czarno ubrane jak z zakładu pogrzebowego.
Kto pamięta jeszcze Rockowe czwartki i doskonałe piwo z dolewką wody? Można było 10 wypić i spoko do chaty na nogach podreptać nad ranem... Ech...

indios bialy reagge

wydawalo mi sie, ze sluchacze reagge preferuja happy peace and love ('id love to see my people livin' in love I aint to see them fightin'). a tu widze, ze zlosc i narzekactwo. a ja tam Indiosow lubie, nawet jesli jak twierdzicie jada juz tylko na opinii. poza tym Gutek jest b sexi i jego glos przenosi w jakis przyjemniejszy swiat, gdzie nawet nieladna kwadratowa zatraca swoje ksztalty i nabiera barw. zatem pewnie sie pojawie:) pozdrowienia dla Bialego - oby dalej takie koncerciki.

...

powiem tyle - cholerne pól roku do 18stki...
Mam nadzieję, że na wiosne Indiosi znów zawitają do Gdańska ;)

Inne tematy z forum

Michał Bajor - Piosenki, które lubię (8 odpowiedzi)

Kolejny recital Michała Bajora nosi tytuł Piosenki, które lubię. W ciągu ostatnich tras...

Walczymy o Alfę (6 odpowiedzi)

Zapraszamy wszystkich zainteresowanych losami Centrum Handlowego Alfa na Przymorzu na...

Lord Of Lasers (7 odpowiedzi)

Światło, dźwięk i emocje. Lord of Lasers wraca w wielkim stylu! Lord of Lasers - widowisko, o...