Informacja o Almie !

Jestem teraz w Almie, ogólnie jestem zadowolona i z zabiegów i jedzenie i mam w miarę ładny pokój tylko malusi jak dla dwóch osób, obsługa miła, czysto , Panie sprzątają , jedynie co mnie tutaj tak trochę "walnęło" to nikt ode mnie nie wziął dowodu i sprawdził czy ja to ja równie dobrze mógłby ktoś za mnie przyjechać i się podkurować , nikt się nikim nie interesuje , nie wrócisz na noc to nikt nie zauważy ... Także czasem to dobrze A czasem (gdyby komuś się gdzieś coś stało) to już gorzej...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Informacja o Almie !

Hej. A jak jest w pokoju ciepło czy zimno? No i co z basen, na miejscu, czy jednak wyjazd do Gdańska. Z zabiegów jest Pani zadowolona? No i czy są jakieś organizowane wycieczki, albo jakieś zajecia na miejscu, w wolnych chwilach?

W czerwcu wycieczki były ale organizował gość z poza sanatorium ja byłem na Helu a o zajęciach zapomnij musisz sama organizować swój czas wolny
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Basen jak ktoś ma wpisany to wozi bus , zabiegi są do godziny ok 16tej , potem już czas trzeba sobie jakiś samemu zabić, u mnie w pokoju gorąco, cały czas mamy otwarte okno , kaloryfer duży grzeje ... Zabiegi są w miarę ok , fizjoterapeuci bardzo sprawnie działają, na prawdę nie jest źle...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jaki miałaś numer pokoju ?

238 :)

Czy ten pokój jest w nowszym sykrzydle Almy?, a może podpowiesz które pokoje są ok. Dzięki i Pozdrawiam.

Agnes źle napisałem - jaki masz nr pokoju.
Dzięki za odp. Jadę na turnus od 24.11.
Pozdrawiam

ile kuracjuszy w sumie jest w Almie na jednym turnusie ???

Agnes mam jeszcze pytanko. Piszesz o małych pokojach, a czy jest jakaś sala żeby samemu co zorganizować ?
Pozdrawiam :)

Byłam w pokoju 238 , w miarę nowe meble i łóżka tylko mały pokój ale trzy tygodnie można wytrzymać, nie ma sali takiej żeby w kilka osób siedzieć, najwyżej hol na dole przy recepcji albo salka gdzie jest ping pong , można chodzić na spacery do bólu i jest sporo zabiegów, nie ma wielkich nudów, zresztą przez te trzy tyg warto z tego korzystać, jedzenie bardzo dobre :))

Dzięki za info :)

Agnes.Powiedz,czy w pokojach jest czajnik, jakieś talerze i czy tv jest starej generacji czy nowej? Dzięki za odpowiedź.

Dzwoniłam.do Almy i wiem, że w każdym.pokoju jest czajnik.Pozdrawiam i do zobaczenia.

Dzięki Beti

Czajniki są, talerze 2, 2 szklanki, suszarka mała na pranie. Tv jest normalne płatne 100.

Wielkie dzięki.Pozdrawiam.

Witam, A jak z parkingiem, czy jest jakiś bezpłatny parking? Czy tylko ten płatny przy ośrodku?

Parking jest płatny 168 zł na terenie ośrodka, dookoła są parkingi ale słabo z miejscem...

Inne tematy z forum

Sobieszewo - ALMA - aktualnie jak tu jest ! (804 odpowiedzi)

Witam wszystkich zainteresowanych pobytem w ośrodku rehabilitacyjnym Alma w Sobieszewie....