Bożena Butowska - ocena (2) Firma godna polecenia,szybka i terminowa realizacja.Wysoka jakość... Bożena Butowska Ania - ocena (2) Bardzo ładne rolety, szybki montaż. Jestem bardzo zadowolona z efektu. Duży... Ania Maciej - ocena (2) Szybka realizacja, wysokiej jakości materiały i profesjonalny montaż. Polecam... Maciej
Bartosz - ocena (2) Rewelacyjny kontakt, świetna jakość, rzetelność i terminować. Już któryś raz... Bartosz Daniel - ocena (2) Dzisiaj zostały zamontowane u mnie plisy przez firmę inmart ,wszystko super... Daniel Aleksander - ocena (1) Polecam Pana Piotra. Bardzo konkurencyjne ceny. Aleksander Asia - ocena (2) Profesjonalnie i szybko. Rolety bardzo ładne. Polecamy! Asia Marcin - ocena (2) Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja, elastyczność przy odbiorze, fajne... Marcin Piotr - ocena (2) Bardzo dobrze fachowcy. Terminowo i na czas. Dobrej jakości produkty. Polecam Piotr Anna - ocena (2) Dokładnie, rzetelnie, kompleksowo. Polecam. Konsultacja dot. doboru systemu,... Anna Wojciech - ocena (2) Wykonanie usługi przez Pana Piotra oceniam bardzo wysoko. Zamówienie jak i... Wojciech Ania - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam tę firmę zajmującą się montażem rolet. Usługa... Ania Gosia - ocena (2) Żaluzje wysokiej jakości, ale najbardziej zadowolona jestem z samego serwisu-... Gosia Leszek - ocena (2) Bardzo życzliwy właściciel.Otwarty na klientów. I empatyczny.Zadzwoniłem w... Leszek Anna A - ocena (2) Korzystałam z usług firmy Inmart przy zamówieniu rolet okiennych. Mimo że na... Anna A Marcin Wolski - ocena (2) Świetnie przeprowadzona usługa, od momentu pierwszego kontaktu do zakończenia... Marcin Wolski Michał M - ocena (2) Szybko i porządnie. Polecam Michał M Justyna - ocena (2) Polecam firmę Inmart/Windows Decor! Pan Piotr jest bardzo kontaktowy,... Justyna JW - ocena (2) Z czystym sumieniem polecam firmę Inmart. Od pierwszego kontaktu widać pełen... JW Andrzej - ocena (2) Pełen profesjonalizm. Szybko , terminowo i tanio. Bardzo dziękuję. Andrzej