Inpost

Czy kurier z przesylkami poleconymi (nie z tymi do paczkomatu, tylko pod wskazany adres) jest w ogóle widywany w Pruszczu? "Doręczył" mi paczki w taki sposób, że ani ja, ani nikt z sąsiadów ich na oczy nie widział. Nie dzwonił wcześniej, nie umawial sie, ja paczek nie mam, a status w inposcie jest "doręczono". Ktoś już to przerabiał?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miałam kiedyś taką sytuację z paczką. Zamawiam paczki do domu tylko gdy mam pewność, że w nim będę, tak było i tym razem. Po czym późnym wieczorem otrzymałam smsem i mailowo wiadomość, ze paczkę doręczono. Dopiero po telefonie na infolinię (płatną! i to naliczyło kilkadziesiąt złotych) udało mi się zgłosić reklamację, a na drugi dzień wieczorem kurier dowiózł paczkę (prywatnym autem i po cywilu, więc najwyraźniej kurierów traktują równie "dobrze" jak klientów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Inpost

Ja, też miałam taką sytuacje z nimi, paczke niby doręczono, o 18 53 gdzie byłam w domu. Telefon na infolinie, i następnego dnia telefon od kuriera,że będzie w przęciagu godziny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To się nazywa statystyka regionu wg Inpostu. Z betonem nie wygrasz. Poproś nadawcę o interwencję, a w ostateczności reklamacja z roszczeniem. A przesyłka pewnie kwitnie gdzieś na którymś gdańskim magazynie, a kurier nawet jej nie widział, albo udawał, że widział.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Sikorskiego 36 (77 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w zielonym otoczeniu, we wschodniej części Pruszcza Gdańskiego. Niewielka...