Inspektor nadzoru budowlanego - prośba o pomoc

Za tydzień mam odbiór mieszkania - chcę wynająć inspektora nadzoru budowlanego - rzetelnego i dokładnego (w miarę nie drogiego) W GDAŃSKU .
Sprawa jest dość pilna i liczę na pomoc internautów, którzy polecą mi kogoś SPRAWDZONEGO (proszę o kontakt do inspektora),
dziękuję za pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Inspektor nadzoru budowlanego - prośba o pomoc

Proste!
Na odbiór warto jest zabrać wykonawcę którego chcecie zatrudnić do wykończenia mieszkania. To jest praktyk i zna aranżację mieszkania. Najczęściej problemy pojawiaja się w łazience. Krzywe sciany lub źle wykonane przyłącza. Każdy wykonawca zrobi to bez dodatkowego wynagrodzenia i z wielką przyjemnością. No ja tak robię.

Pozdrawiam
Florian

www.florianbudownictwo.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Rolety plisowane - elegancja i praktyczność! (4 odpowiedzi)

Zachęcam do odwiedzenia strony Plisso, gdzie znajdziesz bogaty asortyment rolet plisowanych. To...

remont w bloku niedziele, święta i 1 stycznia - czy to już chamstwo czy life style? (109 odpowiedzi)

Może tylko nam się to nie podoba? Rozmowa nic nie dała, reszta sąsiadów woli cierpieć w milczeniu...

Aplikacja mobilna do zarządzania pracami budowlanymi - co o tym myślicie? (4 odpowiedzi)

Witam. Jestem właścicielem firmy remontowo-budowlanej. Zatrudniam obecnie kilkunastu pracowników....