Mercedes W210 3,2 V6 JURII (2) Witam złego słowa nie dam powiedzieć na 4x4 Auto Gaz Technik! Jestem... Jezry Jak najbardziej polecam! (1) Fachowa i profesjonalna obsługa. Chłopaki znają się na rzeczy. Wielokrotnie... M FAJNY WARSZTAT (1) Korzystałem już kilkakrotnie z usług warsztatu, zawsze profesjonalna i miła... VOLVO
gorąco polecam!!! (2) Witam, na początku chciałbym zaznaczyć, że do tego zakładu trafiłem z... Michał Gustaw jest ok (1) jest ok piotr-gdansk Profesjonalna obsługa (1) Polecam, szybka i trafna diagnoza oraz skuteczne usunięcie usterki. Arkadiusz Domagalski Zdecydowanie polecam ten warsztat (1) Jestem bardzo zadowolony z instalacji gazowej , która zamontowano mi w tym... Mercedes e klasa polecam (1) duża fachowość Mariusz Pawłowski Zdecydowanie polecam!!! (1) Firma Pana Stanisława godna polecenia, montaż instalacji wykonany solidnie i... gość Mercedes (1) Zdecydowalem sie na zamontowanie gazu w swoim Mercedesie. Szukając... Mercedes SZYBKO I SOLIDNIE (1) Przyjechałem wprost z ulicy z problemem "rezerwy", zostałem natychmiast... GDA Polecam (1) Jedyny serwis w którym mam przyjemność być obsługiwanym, umawiam się na... Kamil polecam ; ) (1) Szybko sprawnie i rzeczowo. Widać że znają się na rzeczy poza fachową obsługą... Michał FACHOWO WYKONANA ROBOTA! (1) Fachowo wykonana robota, dobre podejście do klienta, widac że chłopakom... LESZEK Robert - opinia (1) Stację obsługi znalazłem poprzez internet.Zdecydowałem się skorzystać z niej... Robert Rewelacyjny fachowiec! (1) Podpisuję się oburącz pod opiniami pozytywnymi opiniami! Pan Stanisław jest... Marcin POLECAM (1) NIE MA CO SIĘ ROZPISYWAĆ TYLKO JECHAC I ZAKŁADAC TAM INSTALACJE CENY OK... adam Profesjonalne podejście do klienta (1) Chciałbym wszystkim polecić warsztat Poma. Pracują tam naprawdę... Kuba Tylko do nich (1) Wszystkim bardzo gorąco i z czystym sumieniem polecam warsztat instalacji LPG... thomski Super firma (1) Zawsze tam jestem od momentu założenia gazu w różnych samochodach z... TOMEK