Montaż instalacji gazowej (1) Bardzo solidna i profesjonalna firma. Montaż mojej instalacji BRC przebiegł... Krzysiek POLECAM (1) Jako długoletni klient z czystym sumieniem polecam ten warsztat. Zawsze mam... Maciej Zdecydowanie polecam! (1) Po dość długich poszukiwaniach zakładu trudniącego się montażem instalacji... Bartek
Jest dobry (1) Mir-Gaz P. Mirek jet dobry serwisuje u niego dwa auta. Faktycznie mógłby być... E Nie polecam (2) Absolutnie odradzam korzystanie z tego zakładu, fachowosc marna problemy z... Marek Zadowolony z montażu gazu w aucie (1) Witam serdecznie, chciałem podzielić się swoją opinia o usłudze przerobienia... Krajewski Witek Ciężki orzech do zgryzienia - zgryziony;) (1) Mój problem dotyczył Volvo XC70 2.5T z którym dwa inne warsztaty nie doszły... TomTD Polecam!! (1) Gorąco polecam!! Bardzo dobra i szybka robota , w rozsadnej cenie Karol od wielu lat zadowolony (1) Stołuję się u tego pana od wielu lat. Przeszedłem od innego "gazownika" i... Maciej zle wykonana usluga (2) Witam, mialem problem z moja instalacja staga, zakladana rok temu, lecz nie w... Michal Żaneta Kia Carens (1) Pan Darek to urodzony mechanik. Zresztą jego załodze tez nic nie brak.... Żaneta Zander Jednym słowem polecam. (1) Montowałem LPG do Saaba 2.0 154 KM. Pan Stanisław doradził jaki osprzęt. Jest... Irek pełen profesjonalizm (1) zakladalem instalację gazową i wszystko śmiga bez problemu. Miła obsługa i... Dd Zadowolona (1) Polecono mi tę firmę i teraz ja mogę Wam polecić. Wstawiono mi gaz i jestem... Martyna Cena adekwatna do jakości (1) Posiadam Seata Leona 1.8T 2002, po czipie. Warsztat polecił mi znajomy. Na... Adam - Leon Madziena... (1) Gosc sie zna na rzeczy jezeli chodzi o auto gaz....jedna rzecz mnie... Marzena Tak sobie (1) Wymiana świec i kabli - jedna świeca uszkodzona. Po wýmianie auto jeździło... Mazdex Naprawa samochodu (1) Trafiłem do tego warsztatu po raz pierwszy i się nie zawiodłem. Umawiałem się... Fiat Doblo Konkret (1) Volvo 2,4 t po 40 tyś wszystko działa elegancko . Montaż już dawno się... Łukasz zamiast gazownika powieściopisarz i fanta. (1) Moje usterki brak mocy do wymiany kolektor ssący (który miałem w bagażniku) .... darek