IntelPowerade Bikemaraton-Zakopane

Witam,

jutro (07.07.2006) jade do Zakopca na odbywajacy sie tam jak wszyscy wiedza Bikemaraton, a tak sie sklada, ze pierwotne ( i wtorne...) plany wyjazdu nie wypalily i jade najprawdopodobniej sam :-(
jak ktos ma podobny problem i chce przybyc tam dzien przed :-) (jest szansa zainstalowac sie za 25 zl/dobe), to niech da koniecznie znac (888-127-016)
Wyjazd planuje PKP pospiesznym, jutro o godz. 19.33, koszt przejazdu /wg. Pani z informacji PKP/ to: 65+4,5zł. Aha, niech kazdy człek (jesli taki sie znajdzie, wezmie ze soba cos do przypiecia roweru w pociagu, gdyz wagonu rowerowego tam nie bedzie, wiec instalacja na koncu skladu...
Aha, pociag jest na miejscu o godz. 8.15 rano :-)
12h jazdy wiec kilka piwek rowniez sie przyda :-)

Zapraszam,

Robert ' Ziarno' Ziarniewicz

tel. 888-127-016
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: IntelPowerade Bikemaraton-Zakopane

Ja nie wiem że jest taki maraton, jadę objechać gór i mnie aki p******y maratonik GG nie intersuje :))

diablo napisał(a):

> Ja nie wiem że jest taki maraton, jadę objechać gór i mnie aki

> p******y maratonik GG nie intersuje :))

pan diablo jest rowerzystą alternatywnym!!!

alternatywnym wobec wszystkiego na tej planecie... :D

Jezeli taki "p******y" maraton Ciebie nie interesuje to po co sie wypowiadac?

A ta antypatia jest regularnie umieszczana, co zauwazylem i na forum BM.

Komus sie udalo zorganizowac cos z wielkim rozmachem co ludzie lubia i bierze zazdrosc? Najwidoczniej

OKi może dosadnie się wyraziłem. A na czym polega ten rozmach, dużo balonów reklamowych??

Dodam że brałem udział w kilkunastu tego typu maratonach, ostatnim gdzie definitywnie się zniechęciłem to była Bydgoszcz na koniec 2005 - farsa!!

diablo napisał(a):
> Dodam że brałem udział w kilkunastu tego typu maratonach,
> ostatnim gdzie definitywnie się zniechęciłem to była Bydgoszcz
> na koniec 2005 - farsa!!

Diablo - odpuść - każdy jeździ na to, na co ma chęci. Jest zapotrzebowanie i na LUC i na BM. Jak ktoś lubi tasiemki - ma BM.

Dobra TJ, ale nie mieszaj proszę dwóch zupełnie różnych par kaloszy. Z GG podoba mi się Bike Challenge ale te maratony to porządny kawał ściemy. Kilku gości trzepie kasę i jeszcze się wypłakuje jak to im ciężko... oki to tyle :]

jaka sciema?

I zawsze sie znajdzie jeden malkontent ktoremu cos sie nei podoba i musi to glosno wszystkim oznajmic. Jezeli nie podoba sie ta formuła rywalizacji to nikt nikogo nie zmusza zeby w niej startowal.
To ze ja np nie przepadam za skokami narciarskimi to nei znaczy ze musze robic wokół nich smród i kwestionowac wszystko, zeby przekonac do czegos co lubie.
Typowa zazdrosc - i popularnosci imprezy i kasy która orgznizatorzy z niej trzepia.
Przydaloby sie troche wiecej powsciagliwosci....

... i dobrej woli, bo czyż miłość bliźniego nie jest pielęgnowaniem pięknych złudzeń?

...A mi tam sie podobało..fajne, kolorowe baloniki, dobra kuchnia, a maseczka błotna byla naprawde odswiezajaca :-)