Inter Royal czy możecie coś powiedzieć o tej firmie?

Witam Wszystkich
Zostałam zaproszona na rozmowę do firmy Inter Royal. Jeśli ktoś z Was miałdo czynienia z tą firmą bardzo proszę o jakieś informacje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Inter Royal czy możecie coś powiedzieć o tej firmie?

Wprawdzie nie miałam z tą firmą do czynienia nie mniej jednak ich ogłoszenie,które przed chwilą przeczytałam na portalu trójmiasto.pl po prostu mnie powaliło na kolana!
"Pracownik biurowy - pracowitą i odpowiedzialną kobietę typ mrówka - zatrudnimy"typ mrówka????co to ma w ogóle znaczyć,kto pisał to ogłoszenie??!chyba w pierwszej kolejności ta osoba powinna stracić pracę za sposób w jaki to pismo jest zredagowane,nie wspominając już o błędach fleksyjnych etc. Moje ulubione zdanie:UWAGA WAŻNE !!! NIE MA MOŻLIWOŚCI W TEJ PRACY UDAWANIA PRACY I ROBIENIA POZORÓW. Robienie pozorów....hahahaha pięknie!Jeśli już to można stwarzać pozory ranyyy żenada jednym słowem!Mam nadzieję,że osoba,która "tworzyła" to ogłoszenie przeczyta mój wpis i popracuję trochę nad swoim językiem polskim i że nie będzie robiła pozorów w tym względzie!;D to tyle dziękuję!

no mnie też odrzuca od takich ogłoszeń

zwykle osoba, która zamieszcza takie coś jest niedouczona, a wymagania co do pracownika ma z kosmosu wzięte

no i czytając to ogłoszenie na myśl przychodzi jakiś obóz pracy
nie zdziwiłbym się gdyby był w umowie jakiś aneks z karami :)

To jest styl "prezesa" inter royal :-) Banda oszustów - nie polecam

Witam , pracuje w firmie Inter Royal 5 lat , nie mogę złego słowa powiedzieć na firmę i prezesa . To ludzie sami oszukują w ogłoszeniach i CV , widać po stylu wypowiedzi tej pani , opinie pisze osoba która nie zna firmy i prezesa . Powinna się wstydzić się swojego zachowania .
Trzeba przytoczyć polskie powiedzenie , jeżeli córka sama nie będzie matką nie zrozumie matki , tak samo z firmą jeżeli sama nie założysz firmy i będziesz sama zatrudniała pracowników to dopiero zrozumiesz .
Być pracodawcą prywatnym i być odpowiedzialnym za innych i ich rodziny Zarabiać na własny rachunek to dopiero myślenie i problemy ,stres
Niektórzy myślą że wszyscy pracodawcy to oszuści .
To kłamstwo i nie polecam takich pracowników firmom
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ha ha
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

to ogłoszenie to hit sezonu. Ukazuje się średnio 1x na mc, czyli, że kobieta mrówka -albo nie istnieje, albo jeszcze się nie ujawniła, powodzenia!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Temat był ;)
http://forum.trojmiasto.pl/Co-za-ogloszenie-zal-t263089,1,33.html

ja tam wyslalam swoje cv z czystej ciekawości (intrygowała mnie forma ogłoszenia), lecz po 2 meilach od Pana Prezesa zrezygnowałam, hehehhe

w kazdym z nich pytał czy oby napewno jestem pewna przyjścia na rozmowę i ewentualnego podjecia pracy, a co najlepsze - czy mogę świadomie podpisać sie pod cechami zawatymi w ogłoszeniui

Skoro była Kobieta Kot to dlaczego nie ma być Kobiety Mrówki?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Ile za sprzątanie? (56 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

kurs szkolenie dla męża (4 odpowiedzi)

mój mąż chce podnieść kwalifikacje, zastanawiamy się nad szkoleniem na spawacza, bądz np...

Portal z opiniami o pracownikach. (97 odpowiedzi)

Dzisiaj natknąłem się na taki artykuł:...