Interesującą kobietę zaproszę na wino grzane:-)

Siedzę tak, pijąc wymienione wcześniej wino i myślę...
Zamknąłem drzwi starego, otwieram nowe. Przede mną rok nowych doświadczeń, zmian, pytań odpowiedzi, wyborów...
Może znajdę drogę, która poprowadzi mnie w inną stronę niż ta, którą dotąd szedłem. Może na tej drodze spotkam Ciebie.
Ty jesteś Ty, ja jestem ja. Jeśli mamy coś dla siebie to wspaniale. Jeśli nie to trudno.

Co znaczy dla mnie interesująca?
Kobieta mająca swój świat (w sensie zainteresowań itp), mająca umysł otwarty na otaczającą rzeczywistość.
Kobieta co nie boi się szczerości, zna swoje granice (lub chce je poznać), ewentualnie poza nie wykraczać:-)
Potrafiąca rozmawiać o wielu rzeczach.

Ja. Mężczyzna przed 30. Sporo zawdzięczam swoim dłoniom, dzięki którym zdobyłem i zdobywam to co mam i kim jestem teraz.
A to do czego dążę...opowiem Tobie przy winie:-)
Raczej nie jestem hipokrytą, ponieważ...
podobno spełniam kryteria, które wymieniłem wcześniej;-)

Pozdrawiam:-)
Nie chce mi się wymieniać maili w nieskończoność, nie chcę budować wyobrażeń na ich podstawie. Chociaż jeśli TY tego potrzebujesz, zapraszam. Jednak nie gwarantuję, że będę miał na to czas...

507333466
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Interesującą kobietę zaproszę na wino grzane:-)

motorek83@gmail.com
Taki mailowy mój adres

??? zainteresowałeś mnie ... , Czy jestem już gotowa na znajomość ? :)
Pozdrawiam Cie serdecznie i być może wykorzystam magiczne cyfry podane przez Ciebie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

dziękuję za pozdrowienia. A zaproszenie jest aktualne:-)czekam na spotkanie:). Aktualnie w objeździe jestem po kraju. Ale chętnie spotkam się w Tobą jak wrócę:-)

Inne tematy z forum

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...