Internauci typują niebezpieczne dzielnice

Opinie do artykułu: Internauci typują niebezpieczne dzielnice.

Furorę robią w ostatnich dniach profile na Facebooku, wskazujące najbardziej niebezpieczne dzielnice Gdyni i Gdańska. I choć ich twórcy podkreślają, że inicjatywa ma służyć rozrywce, wielu zaczyna traktować ją jako wiarygodne źródło informacji.Profile, które powstały pod koniec grudnia, polubiło już 10 tys. osób. W postach można znaleźć opisy miejsc i dzielnic, których lepiej unikać. W Gdańsku przoduje Orunia przed Nowym Portem, natomiast w Gdyni zdaniem twórców rankingu lepiej unikać ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nowy Port

potwierdzam wypowiedz Arczi - za "Portem" ciagnie sie zla opinia sprzed wielu wielu lat - lata 50-te i moze jeszcze 60-te, wiadomo - dzielnica portowa. pamietam tez jeszcze co nieco z tamtych czasow. jakos nigdy nie balam sie tam i tak jest do dzis. Lubie te dzielnice - gdyby tylko nie zatruwal jej Port-Service...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nowy Port.....

miał dawniej zaszarganą opinię, a w tej chwili jest bardzo spokojną dzielnicą nie odbiegającą bezpieczeństwem od innych części miasta.Bużkę mojej dzielnicy doprawiają ludzie którzy nigdy tu nie byli ,nie mieszkają ,a słyszeli ,że ktoś,że coś.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

jo

W tym roku to samo. Łażą gdzie chcą.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sopot jest mały, ale też ma swoje gorsze, czyli mniej bezpieczne rejony: Kamionka, ul.Malczewskiego ( duży odsetek meneli), bloki na Armii Krajowej przy pętli trolejbusowej, niektóre ulice w Dolnym Sopocie. Kiedyś takie ulice jak Helska, Winieckiego zamieszkiwali sami patole, od kilku lat jest spokojniej.

Z Przymorza na Zaspę

Jeżeli chodziłeś do szkoły na Przymorzu, to się tym nie chwal. Ilość błędów w Twoim wpisie poraża - w ten sposób nie uda Ci się zareklamować Twojej dzielnicy. Prawdę powiedziawszy, mieszkałem kilka lat na Jagiellońskiej. Ilość meneli była powyżej średniej krajowej. Teraz mieszkam na Zaspie, mam balkon z pieknym widokiem na lasy, windę, większe mieszkanie i kilka razy mniej meneli.. Nie tęsknię za 4piętrowym barakiem bez windy - mieszkałem na 4 piętrze. Wniesienie mojej biblioteki (wtedy było tego około 700 książek) było koszmarem.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zgadzam się...
To wygląda jak manipulacja.

tak zczególnie zaspa i przymorze...

... marzenie ściętej głowy - z windą i zsypem i walniętym sąsiadem za ścianą. Wiem bo tam mieszkałam i uciekłam do śródmieścia z tego betonu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Południe niegorsze

Nowy Horyzont!!!

najbardziej niebezpieczni i szkodliwi dla otoczenia to:

PO ,donald Tusk i ich wyborcy
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 5

Gdynia Śródmieście.

3 razy mnie tam pobito.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Orunia

to Orunia, na ch... drążyć temat...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przeróbka,Siennicka

Recydywa,huligaństwo,alkoholicy,pomimo skarg,policja czy Bom 1 nic nie robią,powinni wysiedlić na peryferia zeby porządni lokatorzy mogli życ spokojnie
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Po prostu większość chyba marzy o takich lokalizacjach jak: Wrzeszcz, Zaspa, Przymorze, Oliwa.... CENY NIERUCHOMOŚCI MÓWIĄ SAME ZA SIEBIE -
POZDRAWIAM
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

najniebezpieczniejsze są okolice TOXSIC Szadół..
Centrum to centrum.....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Popieram wpis

szkoda, że tyle błędów, ale generalnie myśl popieram
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

w

na siedlacach w miarę bezpiecznie, zależy oczywiście gdzie, na górze sami bobacze mieskzają,domki jednorodzinne, gorzej wzdłuż Kartuskiej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Też się zgadzam w N.Porcie jest bezpieczniej niż we wielkich sypialniach typu Chełm Morena Żabianka i tp czasy cinkciarzy prostytutek i okrętowych majtków dawno mineły.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ty buraku pier.....y!

Na Grabówku nigdy nie byłeś ,bo takich zasr*ńców jak ty tam nie ma!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

fikakowo???...lol od kiedy??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

fifakowo i karwioska??...hehe....tam nawet jak zaśniesz na ławce to nikt cie nie ukradnie chłopcze
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0