Internauci typują niebezpieczne dzielnice

Opinie do artykułu: Internauci typują niebezpieczne dzielnice.

Furorę robią w ostatnich dniach profile na Facebooku, wskazujące najbardziej niebezpieczne dzielnice Gdyni i Gdańska. I choć ich twórcy podkreślają, że inicjatywa ma służyć rozrywce, wielu zaczyna traktować ją jako wiarygodne źródło informacji.Profile, które powstały pod koniec grudnia, polubiło już 10 tys. osób. W postach można znaleźć opisy miejsc i dzielnic, których lepiej unikać. W Gdańsku przoduje Orunia przed Nowym Portem, natomiast w Gdyni zdaniem twórców rankingu lepiej unikać ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak słyszę słowo konfident lub czytam to wiem

że gimbaza albo już patologia.
Kolejne słówko do zapamiętania to społeczniak którym określani są kuratorzy sądowi oraz pracownicy ośrodków pomocy społecznej i to słowo występuje tylko u patologii.
jechać patologię na 100%
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0

i tak masz myśleć :D

tak cię wytresowano że się ludzi boisz i po wyglądzie oceniasz...
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 9

redaktorku wez jakies leki na wscieklizne

ślinę wytrzyj
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Pewnie lepiej mieszkać gdzieś na zadupiu gdzie są tansze mieszkania wiatr hula i dzikie zwierzaki się ganiaja po tej sypialni.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 8

true true

internauci typują niebezpieczne dzielnice - buhahaha, patrzą na webcam'ach gdzie jest niebezpiecznie.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Od 3 lat mieszkam w Cisowej i często chodzę po Chylonii.

Nie zauważyłam żeby działo się tu coś niepokojącego. W dni meczowe faktycznie słychać śpiewy kibiców ale większość mieszkańców to obecnie emeryci i młode małżeństwa z małymi dziećmi (bo tu mieszkania są najtańsze w Gdyni). Wcześniej mieszkałam na Przymorzu (m.in. w falowcu na Obrońców) i na Zaspie i szczerze mówiąc czułam się tam mniej bezpiecznie. Pod klatkami pełno meneli i wieczorami bywało nie za ciekawie ale nigdy nikt mnie nie zaczepił. Raz tylko grupka zainteresowała się moim cieniasem stojącym pod falowcem (którym nie jeździłam przez dłuższy czas bo się zepsuł) to podziękowałam im z uśmiechem, że mi tak bezinteresownie auta pilnują. Panowie uśmiechem odpowiedzieli i więcej się autem nie zainteresowali. Tak więc, nie ma co demonizować poszczególnych dzielnic. CO do policyjnych statystyk to porównując Chylonię z Przymorzem to na tym drugim w ostatnich latach było więcej wybuchających bankomatów, zabójstw i podobnych sytuacji. Sytuacja chyba jednak trochę się poprawiła po wybudowaniu 4 oceanów i L'Eclerca bo zaczęło się tam kręcić więcej ludzi.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Spójrz na godzinę tego artykułu,potem o utrudnieniach

Potem dwa wydechy i będziesz już wiedział czemu nie widać
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Widzę że odpowiedzi brak

Więc napiszę pierwszy raz i zupełnie nie powtarzając po poprzednikach - na zdjęciu jest jak najbardziej orunia, ulica małomiejska
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdynia

Ogolnie powinno sie zakazac rozbudowy tej miejscowosci. Najbardziej niebezpieczna miejscowosc w Polsce.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 29

powinniście świę wstydzić

Robicie nagonkę na ludzi; taka licytacja kto gorszy kto lepszy ; prawie jak naziście zaraz wprowadzicie segregację ludzi ze względu na dzielnice w której żyją; Leczycie tym własne braki, kompleksy; Takie sianie nienawiści , apotem się dziwicie że sa kibole itp; zastanówcie się zanim coś napiszecie, pomyślcie od tego głowa nie boli !
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wiczlino

I Fikakowo.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Obecnie średnia wieku mieszkańców Chyloni na oko wynosi 60 lat :) jest bezpiecznie.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

kiego ch....a mącisz wodę w stawie? artykuł o utrudnieniach jest napisany. nie widzisz pieniaczu?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 17

Na profilu opisującym najbardziej niebezpieczne miejsca w Gdańsku prym wiedzie Orunia, choć policyjne statystyki wcale na to nie wskazują.

Bo może tam nie jeżdżą?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ptasia

Co za baran ten artykuł pisał z tych osiedli już 1/2 jest wysiedlona do Sandomierskiej szykuje się budowa ronda itd. nowej drogi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Eh...

Zagłębiając się bardziej w tematykę zagrożeń i bycia okradanym, to większego złodzieja niż fiskus nie ma - do tego wszystko legalnie i bezkarnie...
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0