Internet Orange?

Temat dostępny też na forum: Chełm
Witam. Czy korzysta ktoś z podobno super szybkiego internetu orange? Obecny dostawca opuszcza terytorium Gdańska,więc pora się rozejrzeć za innym. Bardzo bym prosił o obiektywną opinię na ich temat. Pozdrawiam i życzę szczęśliwego Nowego Roku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Internet Orange?

wiem od przedstawiciela orange że część chełmu gdzie są światłowody oni obsługują i mają dobre promocje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jest chyba jeden minus - zmuszają do założenia telefonu, a jak go i tak nie będziesz używał, to płacisz ekstra 30 zł do rachunku. To chyba o nie takie "promocje" chodzi??? ;o

chyba mniej, bo możesz zamknąć linię i płacić za nią jakąś symboliczną opłatę z tego co wiem.
ale ogólnie nie przepadam za orange. jak do budynku idą kable to lepiej internet kablowy sobie założyć, netię, neostradę czy upc...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Trzeba wziąć najtańszy abonament i zawiesić , opłata coś koło 17 zł. A u mi mogą zaoferować całe max 10mb/s , ekstra ;)

-Po co ta szopka z "zawieszaniem", bo nie zrozumiałem? :o

-Po co "zamykać linę telefoniczną", skoro nawet się jej nie otworzyło a tylko do tego zmuszają w umowie (jest nawet o tym na stronie ORANGE jak się okazuje:

... za utrzymanie łącza (para miedziana z zakończeniami - od mieszkania do DSLAM na ulicy) - pobierana jest stała opłata ponad abonament za usługi szerokopasmowe - 29,24 zł .
http://www.orange.pl/kid,4003782063,id,4004246349,article.html#oferta_menu

tam na zielono, na dole:
"Dla klientów bez aktywnej linii telefonicznej dodatkowa
opłata 29,24 zł/m-c. "

Ludzie ogarnijcie się i nie piszcie głupot!!!! :(

Sam się ogarnij , info od wieloletniej "opiekunki" firmy, która mnie jeszcze nigdy w bambusowe nie zrobiła ;)

Inne tematy z forum

pozycjonowanie (66 odpowiedzi)

Dzień dobry. Posiadam własny sklep internetowy, w którym sprzedaje własnoręcznie robioną...

Jaki telefon warto kupić? (92 odpowiedzi)

Możecie polecić fajny model telefonu dla kobiety? Chcę zrobić żonie prezent ale kompletnie nie...

gry online (10 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Mam pytanie do hazardzistów. Powiedz mi Czy próbowałeś grać na polskich zasobach...