Internet + TV

Niebawem będę mieszkanką Niedźwiednika i mam pytanie a propos dostawcy Internetu i TV:

Czy ktoś ma Vectrę?
Z jakich usługodawców korzystacie?

ProInternet ma pakiet Internet + TV za 100 zł, czy da się gdzieś lepszą ofertę znaleźć?

pozdrawiam
M.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Internet + TV

UPC ma ciekawe oferty :) wejdź sobie na stronę i możesz dopasować sobie co tam chcesz do swoich potrzeb, ja mam i jestem zadowolona.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

na osiedlu nie ma nic lepszego od UPC. ProInternet jeszcze może być z ym że nasaw się na o że często ma awarie i będzie jego mniej niż więcej ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja korzystam z Prointernetu od roku i jeszcze żadnych problemów nie miałam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja mam internet z Prointernet od kilku lat i jest niemal bezawaryjny, a w przypadku baaaaaaaaaaaardzo rzadkich awarii serwis usuwał je bardzo szybko. jestem zadowolona.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

A ja Prointernetu nie polecam. Ostatnio miałem cały dzień bez tv i dwa bez internetu, dodzwonić się do nich nie dało rady, cały dzień zajęte i dopiero wieczorem odebrała sekretarka - automatyczna. Awarie nie są częste, dwa-trzy razy w tym roku, ale obsługa beznadziejna.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzięki za informacje, wygląda na to, że zdecyduję się na sam internet w UPC za 60 zł, a oglądanie telewizji postaram się ograniczyć do podstawowych kanałów lub w ogóle :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Leśna Góra (5 odpowiedzi)

Leśna Góra powstaje na Niedźwiedniku. Zapewnia wyjątkową bliskość natury, a jednocześnie dogodny...