Internet Wave

Witam, pytanie do klientów Wave, czy ostatnio zauważyliście zwiększona liczbę awarii i spadki prędkości?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

U mnie jest ok.Może ostatnie wiatry przestawiły ci antenę?Jakiś czas temu miałem podobny problem.
Przyjechali i poprawili mocowanie.Od tego czasu mimo ostatniego huraganu jest dobrze
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Internet Wave

Własnie się przez te awarie i słaby internet porzegnaliśmy z Wavem.Dziś uruchomiono nam światłowód.Za sam Internet płaciliśmy 96 zł prędkość 50 teraz płacimy 70zl i prędkość jest 500.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

A na jakich ulicach?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja jestem z Ceynowy,wcześniej był światłowód w drodze przeciagniety pod ogrodzeniem do ogrodu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wave chodzi fatalnie ostatnio.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wave to porażka, też zrezygnowałam.

Kłopot taki że nie mam alternatywy, światłowód nie dochodzi a internet komórkowy nie dość że z limitami to popołudniami transfer spadał do 5kB/s... macie jakiś inny pomysł?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rozmawiałem z technikiem z firmy Kaszebe na stronie internetowej jest formularz ktory kto jest chetny wypełnia.Im więcej osób się zgłosi z jednej ulicy tym szybciej położą kable.Może warto zagadać z sąsiadami.

Inne tematy z forum

Sołtys Bojana odwołanie (55 odpowiedzi)

Witam, dziś na Facebooku na profilu sołtys Bojano , sołtyska umieściła informacje że nakazuje...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Do licznych włascicieli psów (32 odpowiedzi)

Wiem, że zapewne mój post odbije się pustym echem, ale uważam, że przelała się już czara goryczy...